Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Νέος Ταξιδιωτικός οδηγός Παρνασσού: Ένα βουνό γεμάτο ενέργεια και περιπέτεια! onparnassos.gr



Εξερευνήστε το μυθικό βουνό του Απόλλωνα από το ένα άκρο ως το άλλο. Γραφικά χωριά, χιονοδρομικά κέντρα, ιστορικά μοναστήρια, μουσεία, μνημεία, σπήλαια, καταρράκτες, κορυφές, μονοπάτια. Επιλέξτε βάση και ξεκινήστε....




http://onparnassos.gr/



Προφίλ onparnassos.gr

Το onparnassos.gr είναι μία διαδραστική πλατφόρμα που αποσκοπεί στην τουριστική προβολή της ευρύτερης περιοχής του Παρνασσού. Απεικονίζει ένα μοναδικό και ενιαίο προϊόν για τον τουρισμό στον Παρνασσό. Ο ιστότοπος προβάλλει ένα πλήρες πακέτο πληροφοριών προς τον επισκέπτη του Παρνασσού ο οποίος είτε σχεδιάζει να επισκεφθεί την περιοχή και αναζητά πληροφορίες, είτε βρίσκεται ήδη στην περιοχή και ενδιαφέρεται να μάθει σε πραγματικό χρόνο τι μπορεί να κάνει στο βουνό.
Πιο συγκεκριμένα ενεργεί ως μηχανή αναζήτησης για:
- Δραστηριότητες στον Παρνασσό ανά εποχή.
- Χωριά και σημεία ενδιαφέροντος στην ευρύτερη περιοχή του βουνού.
- Μονοπάτια και διαδρομές παντός είδους στον Παρνασσό.
- Βενζινάδικα, φαρμακεία, κέντρα υγείας, αστυνομικά τμήματα, δασαρχεία και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.
- Επιχειρήσεις διαμονής, εστίασης, διασκέδασης, εμπορικών καταστημάτων, σχολές σκι, καταφύγια, real estate κ.α.
Επιπρόσθετα, λειτουργεί ως μέσο ενημέρωσης των καιρικών συνθηκών στον ορεινό όγκο του Παρνασσού, της κατάστασης των δρόμων, καθώς και της κατάστασης λειτουργίας των χιονοδρομικών κέντρων.
Το onparnassos.gr παρέχει στους χρήστες μία ολοκληρωμένη πληροφόρηση για την εμπειρία που μπορούν να βιώσουν στον Παρνασσό και παρέχει τη δυνατότητα σχεδιασμού του ταξιδιού τους χρησιμοποιώντας τις παραπάνω υπηρεσίες, καθιστώντας την πλατφόρμα ως ένα εργαλείο ιδιαίτερα χρηστικό.
Ιδρυτής και κάτοχος του onparnassos.gr είναι ο Γιάννης Κωστελίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: