Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

BOMBA με απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες - Ποιοι χάνουν τον ύπνο τους στη ΝΔ

Μητσοτάκης και Σαμαράς

altsantiri
Και ενώ ο πόλεμος μεταξύ «Καραμανλικών» και «Μητσοτακικών» βρίσκεται στο ζενίθ του, μετά και τα δημοσιεύματα στο «Βήμα της Κυριακής» και στην «Καθημερινή», ο Ευάγγελος Αντώναρος αποφάσισε να ρίξει «βόμβα» μεγατόνων.
Ο στενότατος συνεργάτης του Κωνσταντίνου Καραμανλή, με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, έκανε γνωστό πως έχει ήδη γράψει δύο βιβλία και ετοιμάζει τουλάχιστον άλλα τρία με το περιεχόμενο όλων των συνομιλιών που είχε από την εποχή που ήταν ακόμα δημοσιογράφος.
Σύμφωνα με τον κ. Αντώναρο, τα «συναρπαστικά ιστορικά στοιχεία» περιλαμβάνουν «από το τι μου είπε ο Ερντογάν πριν εκλεγεί πρωθυπουργός… μέχρι τι ειπώθηκε στο γραφείο του τότε αρχηγού της αξιωμ. Αντιπολίτευσης, Σαμαρά, τον Μάιο του 2010, τη βραδιά της ψήφισης του πρώτου μνημονίου. Ποιοι ήταν υπέρ και ποιοι κατά».
Θα έχουν αναμφίβολα τεράστιο ενδιαφέρον τα βιβλία και κάποιοι στη ΝΔ ίσως χάσουν τον ύπνο (ή μέχρι και τον θώκο) τους μέχρι την έκδοσή τους…
antonaros

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με τις δηλώσεις των ηλιθίων στο f/b δεν ανησυχούν, αλλά γελάνε στη Ν.Δ. Με αυτά δεν βοηθάτε τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να μείνουν στην εξουσία. Το κακό που κάνουνε στην Ελλάδα είναι τεράστιο, ο εξαπατημένος λαός και πεινασμένος ξεσηκώνεται και θα τους διώξει το συντομότερο.

Ανώνυμος είπε...

Νην κουραζεσαι φιλε των 1.07 . Αυτο το blog ξεκινησε αχρωματιστο χωρις πολιτικη και τωρα εχει γινει θερμοτερος υποστηρικτης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και απο την Αυγη !!!!! Αναρωτιεμαι δεν βλεπει τιποτε κακο απο τους ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΡΓΚΕΛ κυβερνωντες ?????? Η μηπως τα περνει απο αυτους το blog ??? Κριμα και τους ειχα σε καποια εκτιμηση !!!!! Καλα κερδη παιδια σε καλη μερια αντε και μετα στα τεσσερα κι εσεις !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΞΑΔΕΛΦΟ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΝΤΡΗΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΡΩΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΛΗΤΗΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΤΙ : Η Ν.Δ. ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ !!!!!!! ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG !!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και μην ξεχνατα φιλοι του blog ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ κι ολα μελι γαλα !!!! Μονο που στον δρομο τα εφαγαν και τα δυο καποιοι ημετεροι ψευτοαριστεροι !!!!!!!