Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΦΩΚΙΔΑ... Πέφτουν βροχή τα τηλέφωνα – Άγριο βρίσιμο στη ΝΔ



Της τρελοκακομοίρας έχει γίνει στη ΝΔ για το εκλογικό αποτέλεσμα. Κόσμος και ντουνιάς, κυριολεκτούμε, επικοινωνεί με τα κεντρικά και βρίζει. Μάλιστα, όλοι, μας όλοι ονοματίζουν τον Τασούλα, το Γιακουμάτο και τον Παπαμιμίκο. Γιατί; Μα, για το ψηφοδέλτιο που έστησαν φυσικά. Ο κόσμος της ΝΔ έχει αγριέψει πολύ. Τώρα πλέον έχουν συνειδητοποιήσει όλοι ότι όσα γράφαμε μια εβδομάδα προ των εκλογών όταν έμπασαν και έβγαλαν πραξικοπηματικά το Μανανά από το ψηφοδέλτιο, όταν δημοσιεύαμε τον αντίκτυπο και τις επιπτώσεις που θα έχει η ύπουλη κίνηση που έγινε σε βάρος του, είχαμε δίκιο.
Θα μου πείτε, μα που εμπλέκεται ο Τασούλας και Γιακουμάτος; Είναι οι άνθρωποι που έστησαν το ψηφοδέλτιο, που ζήτησαν από το Μανανά να είναι υποψήφιος και στη συνέχεια του έδωσαν το «οκ» για να τον πετάξουν έξω με αστείες προφάσεις. Περίσσευε τόσο η βλακεία που δεν σκέφτηκαν το αυτονόητο, ότι αυτός ο άνθρωπος, πέρα από το γεγονός ότι έρχεται από την αυτοδιοίκηση και είναι αγαπητός, είναι και ο συνδετικός κρίκος που θα τους προσφέρει τη δέσμευση του περιβάλλοντος Φουσέκη.
Η ΩτΦ έγραφε διαρκώς ότι η επιλογή τους θα τους κοστίσει την έδρα και απεδείχθη ότι είχαμε απόλυτο δίκιο. Ο πρώην Δήμαρχος θα τους πήγαινε, αν και χωρίς σταυρό, πάνω από 1000 ψηφοδέλτια και την περιοχή του φυσικά. Η διαφορά ήταν μόλις 195! Ούτε καν μπακαλίστικους λογαριασμούς δεν είναι σε θέση να κάνουν και έχουν το θράσος να θέλουν και να κυβερνήσουν!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΓΑ, ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΜΑΤΙΚΟ ΜΑΝΔΡΕΚΕΙΚΟ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ. ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ - ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΛΙΓΗ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΔΡΕΚΑ - ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΝΙΚΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ΄ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ[ΒΛΕΠΕ ΠΑΣΟΚ].

Black είπε...

Σε χαντάκωσαν τα βαρίδια που έσερνες μαζί σου και μισεί ο απλός κόσμος. Ποια είναι αυτά; Δες τις φωτογραφίες που ανέβασες στο facebook και αυτές που έβαλαν φίλοι σου με selfie σε Ρηγίλλης και Ομόνοια! Βολεψάκιδες σε προεδρικές θέσεις του δημοσίου, σαραντάρες που περιμένουν διορισμό, φερέφωνα πρώην υπουργού κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο συρφετός που σέρνει μαζί της ειναι ότι χειρότερο........