Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

65 χρόνια πίσω; Την Πέμπτη τραβούν τα σωληνάκια από τον Φωκικό!

Τεχνητές αναπνοές και κέρδος χρόνου τέλος για τον ιστορικό σύλλογο της Άμφισσας.
Και αυτό γιατί την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή στην Αθήνα διενεργείται τελεσίδικα και αμετάκλητα η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής της περιόδου 2015-16. Κατά συνέπεια, πρόκειται για την καταληκτική ημερομηνία, μετά το πέρας της οποίας δε θα υπάρχει καμία περίπτωση αναστροφής για τις ομάδες εκείνες των οποίων η συμμετοχή παραμένει ως και αυτή τη στιγμή μετέωρη. Φυσικά, ανάμεσα σε αυτές και ο Φωκικός.
 
Όπως είναι γνωστό σε όλους, το τελευταίο διάστημα δεν δείχνει να έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη στον γόρδιο δεσμό του διοικητικού ζητήματος που ταλαιπωρεί την ομάδα της Άμφισσας με τον φόβο για το μοιραίο να εμπεδώνεται καθώς ο καιρός περνάει και προσεγγίζουμε στο σημείο μηδέν, χωρίς περαιτέρω ουσιώδη και χειροπιαστή πρόοδο μετά τη δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα από τον Σ. Παπαδημητρίου.
 
Ως την Πέμπτη το μεσημέρι, επομένως, θα έχει φανεί αν ο Φωκικός θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της τρίτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας, και με ποιές προοπτικές, ή αν η σεζόν αυτή θα είναι η πρώτη που o Φωκικός δεν θα καταγραφεί καν στον ποδοσφαιρικό χάρτη... μετά το 1952-53 (!), οπότε, μέσα από την Α΄ κατηγορία τότε Φθιωτιδοφωκίδας, συμμετέχει ανελλιπώς σε Κύπελλο και πρωταθλήματα κατηγοριών κάθε επιπέδου...
Η ανακοίνωση της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής της ΕΠΟ
Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής ανακοινώνεται ότι η κλήρωση για τους αγώνες του Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, περιόδου 2015-2016 θα διενεργηθεί την Πέμπτη 10/9 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή.
 
Σύμφωνα με τις επικρατέστερες εκτιμήσεις, η "σέντρα" του πρωταθλήματος προσδιορίζεται για τις 27 Σεπτεμβρίου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: