Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Συλλήψεις στη Φθιώτιδα για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθησαν, χθες πρωινές ώρες σε περιοχές της Φθιώτιδας,

 2 ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 43χρονος και μία 40χρονη, οι οποίοι κατηγορούνται για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς νομότυπη έρευνα στην οικία του 43χρονου, στην περιοχή της Μαλεσίνας Φθιώτιδας, όπου στην ταράτσα αυτής, αλλά και στο εσωτερικό της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Τρία δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 1,20 περίπου μέτρων το καθένα, εκ των οποίων το πρώτο καλλιεργούμενο σε γλάστρα, το δεύτερο εκριζωμένο και σε κατάσταση αποξήρανσης και το τρίτο εκριζωμένο και κομμένο σε τρία τμήματα.
  • Ένας κορμός δενδρυλλίου κάνναβης, εκριζωμένος και αποξηραμένος, ύψους επίσης 1,20 περίπου μέτρων.
  • Δύο νάιλον σακούλες με λίπασμα.
Στην δεύτερη περίπτωση, ομοίως μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν την 40χρονη, σε αγροτική περιοχή του Θεολόγου Φθιώτιδας, σε κοντινή απόσταση από την οικία της, να καλλιεργεί εντός θαμνώδους βλάστησης, τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,80 εκατοστών έως και 1 μέτρου το καθένα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
 
Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

1 σχόλιο:

Ρανταπλάν είπε...

Κατασχέθηκαν 2 σακούλες νάιλον με λίπασμα;

Μιλάμε για τρελή επιτυχία.