Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Απίστευτες τιμές εκκίνησης στη νέα δημοπρασία - Με 1.500 ευρώ παίρνεις ως και... Rolls Royce!

Απίστευτες τιμές εκκίνησης στη νέα δημοπρασία - Με 1.500 ευρώ παίρνεις ως και... Rolls Royce!

«Ψίχουλα» για αυτοκίνητα και δίκυκλα μεγάλης αξίας ζητάει ο ΟΔΔΥ ως τιμές εκκίνησης στη νέα δημοπρασία οχημάτων που θα γίνει την επόμενη Τρίτη στην αίθουσα δημοπρασιών της Αποθήκης Μαγουλέζας.

Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί και στη διάρκειά της, με προφορική πλειοδοτική δημοπρασία, θα πουληθούν οχήματα που προέρχονται από τα αζήτητα των τελωνείων, τα κρατικά αυτοκίνητα που αποσύρονται από την κυκλοφορία, κ.λ.π.
Η επίσκεψη των αυτοκινήτων επιτρέπεται για 5 εργάσιμες ημέρες πριν την δημοπρασία, δηλαδή από 12-05-2015 έως και 18-05-2015 και ώρες 8.30 πμ-13.30 μμ.
Στη λίστα με τα οχήματα περιλαμβάνονται «διαμάντια», όπως π.χ. μία δεξιοτίμονη βενζινοκίνητη Rolls Royce, αντίκα του 1970, με αυτόματο κιβώτιο, η οποία έχει τιμή εκκίνησης το απίστευτο ποσό των 1.500 ευρώ!
Στη λίστα περιλαμβάνεται και μια BMW 520i, ίδιο μοντέλο δηλαδή με το όχημα που «φροντίζει» για τις μετακινήσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη και που κάποιοι ταύτισαν εσφαλμένα με την περιβόητη BMW του Ευάγγελου Βενιζέλου. Είναι άγνωστο αν η δημοπράτηση αφορά το ίδιο αυτοκίνητο (απομένει να φανεί), η τιμή εκκίνησης του οποίου έχει τεθεί στα 17.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: