Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Τα νέα της Ιτέας μας σε 5΄λεπτά! ( παιδική χαρά ) #2 - ΦΩΤΟ


(με τα μάτια του Μύρκα…)







Επιτέλους παραδόθηκε σε λειτουργία η νέα μας παιδική χαρά και είναι πανέμορφη!(Φωτο)
Γέμισε αμέσως γέλια παιδιών και φωνές γονέων. Μία όμορφη εικόνα πραγματικά (ούτε ψύλλους που είχαμε παλιά,ούτε κόπρανα σκύλων) Όμορφη και αστραφτερή, με ειδικό δάπεδο! Θα συμπληρώσω ακόμα και την εξαίσια βραδινή φωταγώγηση, καθώς και την ύπαρξη βρύσης στον χώρο. 


Φυσικά, το ότι η διάταξη των παιχνιδιών στο χώρο είναι λίγο λάθος (ένα παιδί που κατεβαίνει από την ξύλινη σκάλα τρέχοντας, στο επόμενο βήμα έχει φάει την κούνια στο σαγόνι...), έχει κούνιες μόνο για μωρά, και όλα τα παιχνίδια, εκτός από το πολλαπλό, είναι τα ίδια με μίας παιδικής χαράς σαράντα χρόνια πριν (Μηδέν πρωτοτυπία.  Πρέπει ακόμα να κάνουμε γύρω –γύρω, κούνιες, τσουλήθρες και τραμπάλααα. Όχι άλλη τραμπάλαααα!!! – Το έχω απωθημένο γιατί παιδί ήμουνα τσίχλης, και με αφήναν ώρα ψηλά με τα ποδαράκια μου να κρέμονται…) Το χειρότερο από όλα όμως ήταν ο σκοταδισμός τόσο καιρό από άποψη πληροφόρησης από τους αρμόδιους φορείς και τον κύριο του έργου για το πότε θα είναι έτοιμο τελικά, ποιος φταίει, τι φταίει και περάσαμε ενάμιση χρόνο στις παιδικές χαρές των Δελφών, της Κίρρας, της Άμφισσας.
Δεν φτιάχνετε την αυλή στην πίσω πλευρά του σπιτιού σας. Φτιάχνετε ένα δημόσιο έργο, με τα λεφτά των πολιτών και για τους πολίτες.

Ας ελπίσουμε να μην έχουμε την ίδια αντιμετώπιση και για το αποχετευτικό έργο στην Κίρρα, (κύριοι - τα βασικά: πότε προβλέπετε να γίνουν οι παροχές στα σπίτια, πότε θα πέσει άσφαλτος, τα βασικά…) Να ξέρουμε πότε θα καταλαγιάσει η σκόνη και ο κουρνιαχτός (το σύννεφο σκόνης που σηκώνεται κατά την κίνηση ανθρώπων, ζώων, οχημάτων ή με τον αέρα)…

http://karteria1.blogspot.gr/2015/05/5-1.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για πες μας ρε Μύρκα εσύ (που αν έχω καταλάβει καλά είσαι μηχανικός)...
Έχει άδεια λειτουργίας η συγκεκριμένη παιδική χαρά?
Έχει το απαραίτητο πιστοποιητικό?

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ