Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΙΤΕΑ… Ας γνωρίσουμε το σκάφος που τράβηξε βλέμματα και φωτογραφικές μηχανές



Χθες επισκέφτηκε το λιμάνι της Ιτέας το ιστιοφόρο “RUNNING ON WAVES”. Πολλοί από εμάς το θαυμάσαμε και το φωτογραφίσαμε. Οι περισσότεροι, ή μάλλον όλοι, πιστέψαμε πως πρόκειται για ένα παλιό κλασσικό σκάφος. Αλλά γελαστήκαμε! Διαβάστε μερικά στοιχεία και θα καταλάβετε.

Το Ιστιοπλοϊκό RUNNING ON  WAVES είναι ένα παραδοσιακό ιστιοπλοϊκό σκάφος κατασκευάστηκε από την Segel Masten Yachten (Βρέμη, Γερμανία) το 2011. Είναι ένα επιβλητικό σκάφος με 64 μέτρα (210 πόδια) μήκος και 9,5 μέτρα (29,5 πόδια) σε πλάτος. . Το  RUNNING ON WAVES έχει μια σχετικά ρηχή σχεδίαση για ένα σκάφος του μεγέθους του, των 3,2 μέτρων (10,5 πόδια) το οποίο είναι παρόμοιο με ένα μεσαίου μεγέθους σκάφος. 
Είναι ένα ιστιοφόρο του 21ου αιώνα.  Συνδυάζει μορφές του κλασσικού κουρευτική μηχανή με σύγχρονους ρυθμούς της σχεδιασμού.  Το Running on Waves διαθέτει πλήρη εξοπλισμό ιστιοπλοΐας και υψηλής απόδοσης κινητήρες.  Το σκάφος, είναι σύγχρονο και φιλικό προς το περιβάλλον. Προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο άνεσης με μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως ένα σινεμά, ντισκοτέκ, αίθουσα συνεδρίου, αίθουσα πολυμέσων, υδρομασάζ, σπα, εξοπλισμό για καταδύσεις και παιχνίδια για το νερό.
Το ιστιοφόρο έχει έδρα στην Ελλάδα και πραγματοποιεί κρουαζιέρες σε Αδριατική και Ανατολική Μεσόγειο. Είναι σε θέση να φιλοξενήσει μέχρι 45 άτομα σε 18 καμπίνες και έχει 19 άτομα πλήρωμα.
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: