Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

"Κυβέρνηση Αττικής" συγκροτεί η Δούρου- Στοίχημα εξουσίας της Αριστεράς



«Η Αττική μετατρέπεται στο στοίχημα εξουσίας της Αριστεράς στη χώρα. Ενα στοίχημα που μπορούμε να κερδίσουμε». Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, η νεοεκλεγείσα περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου στην ιδρυτική συνέλευση της περιφερειακής της παράταξης «Δύναμη Ζωής».

«Ένα στοίχημα που έχουμε υποχρέωση να κερδίσουμε. Και θα το κερδίσουμε γιατί έχουμε το ισχυρότερο χαρτί στα χέρια μας. Διαθέτουμε τον ισχυρότερο σύμμαχο. Εκείνον που έφερε τα πάνω - κάτω στην Αττική και που είπε όχι στα συμφέροντα. Τον σύμμαχο που άλλαξε τα δεδομένα. Εκείνον που ήδη έκανε την πρώτη ανατροπή και άνοιξε το δρόμο για τη νέα αρχή. Τους πολίτες» συμπλήρωσε η Ρένα Δούρου.

Η ομιλία της κας Δούρου
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ!ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΕΧΟΥΝ ΣΒΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ, ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΝΑΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ , ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΑ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΕΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ, ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΙΤΗΡΙΟ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟ, ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΙΓΕΙΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΜΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΤΕΝΟΡΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!