Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Φινάλε στην Άρτα. Μόνο νίκη θέλει ο Αστέρας.

Στην Άρτα ταξιδεύει ο Αστέρας Ιτέας για το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στην τοπική Αναγέννηση, με μοναδικό στόχο την νίκη που θα του δώσει πιθανότητες ανόδου στην Γ΄ εθνική.

Μπορεί με την έναρξη των αγώνων μπαράζ ο Αστέρας να ήταν υπ' αριθμόν ένα υποψήφιος για την τέταρτη θέση του ομίλου, αλλά οι εμφανίσεις του και στις πέντε προηγούμενες αναμετρήσεις έδειξαν το εντελώς αντίθετο. Και αν δεν είχε την ατυχία να γνωρίσει δύο ήττες από τα μόλις δύο τέρματα που έχει δεχθεί ίσως να είχε ξεκινήσει ήδη ο προγραμματισμός για την ανώτερη κατηγορία.
Ωστόσο, και μετά τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής είναι στην τρίτη θέση, δύο βαθμούς πίσω από Αναγέννηση και Αχέροντα. Με νίκη ναι μεν ξεπερνάει την Αναγέννηση αλλά για να καταλάβει την πρώτη θέση θέλει και ήττα του Αχέροντα απέναντι στον αδιάφορο Όμηρο αφού σε περίπτωση ισοβαθμίας υστερεί στους μεταξύ τους αγώνες.

Στον αυριανό αγώνα ο προπονητής του Αστέρα, Γ. Λύτρας, θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με στόχο να πάρει το διπλό και να περιμένει το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα. Εκεί που θα προσπαθήσει να χτυπήσει είναι οι αντεπιθέσεις καθώς η Αναγέννηση θέλει την νίκη για να μην περιμένει στραβοπάτημα του Αχέροντα και θα παίξει ανοιχτά με αποτέλεσμα να υπάρξουν χώροι. Η Αναγέννηση δεν έχει κι αυτή ελλείψεις εκτός του Παπατσίκου που αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με απευθείας κόκκινη. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 5:00 το απόγευμα.
Την ίδια ώρα θα γίνει και ο άλλος αγώνας του ομίλου στο Νεοχώρι μεταξύ του τοπικού Ομήρου και του Αχέροντα Καναλακίου, με τους γηπεδούχους να στερούνται τις υπηρεσίες των Τσιφογιαννόπουλου και Τσάμη που είδαν την κόκκινη κάρτα στον αγώνα με την Άρτα. Παρόλα αυτά, δεν θα αφήσουν το παιχνίδι αφού ξέρουν ότι και το δικό τους αποτέλεσμα μπορεί να κρίνει την υπόθεση άνοδος και κανείς δεν θα ήθελε να ακουστεί ότι επέλεξαν ποιός θα ανέβει ειδικά μετά το επεισοδιακό παιχνίδι της Κυριακής.
Αλλά ακόμη και από την δεύτερη θέση υπάρχουν κάποιες λίγες πιθανότητες ανόδου αν γίνει δεκτή η πρόταση της συντονιστικής επιτροπής Γ΄ Εθνικής, με βάση την οποία προτείνεται να διατηρηθούν οι έξι όμιλοι με 18 ομάδες ο καθένας και για να γίνει αυτό να ανέβουν οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο των μπαράζ.
Με βάση τα παραπάνω, ο Αστέρας, έχει ακόμη έναν λόγο να διεκδικήσει την νίκη. Η αποστολή θα ταξιδέψει στην Άρτα για τον αγώνα αυθημερόν και θα υπάρξει για ακόμη μία φορά ζωντανή μετάδοση από το ΡάδιοΆμφισσα και τον Κ. Παλάντζα

Δεν υπάρχουν σχόλια: