Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ… Άρχισαν τα όργανα…

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να έχουν τα δημοτικά συμβούλια του Δήμου Δελφών μέχρι να τελειώσει η θητεία της παρούσας δημοτική αρχής….

Στην πρώτη μετεκλογική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα τεταμένο και ειδικότερα κατά τη συζήτηση για τη συμμετοχή του δήμου σε εταιρεία παραγωγής αιολικής ενέργειας που πρόκειται να εγκαταστήσει ανεμογεννήτριες στη Δεσφίνα, δημιουργήθηκαν αρκετά θεματάκια και ως προς την ουσία του θέματος αλλά και ως προς την εκπροσώπηση του δήμου στη Γενική συνέλευση που θα γίνει σε λίγες μέρες.
Μάλιστα ενώ η Δημοτική Αρχή πρότεινε να εκπροσωπηθεί ο δήμος από τον αντιδήμαρχο κ. Στάθη Μαντζώρο ο οποίος εκτός του ότι είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος, η συνεργασία με την εν λόγω εταιρεία είχε ξεκινήσει επί ημερών του στον πρώην Δήμο Δεσφίνας, ο κ. Λουκάς Αναγνωστόπουλος έκανε αντιπρόταση ώστε η εκπροσώπηση αυτή να γίνει από τον εκλεγμένο πλέον στην πλειοψηφία του νέου δημοτικού συμβουλίου κ. Δημήτρη Καραγιάννη.
Πάντως ο κ. Μαντζώρος πριν κλείσει το θέμα κάλεσε όποιον θέλει από τη νέα δημοτική αρχή να παραβρεθεί στη Γενική Συνέλευση, με τον κ. Δημήτρη Καραγιάννη να δηλώνει ότι σαφώς και θα δώσει το παρών στη συνέλευση…
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΣΦΙΝΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟ ΔΕΛΦΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ????? ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ??? ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ , ΟΠΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΑΚΟΜΗ {μετα τοσα χρονια} ΒΟΥΝΙΧΩΡΑ !!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΣΦΙΝΑΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΑΖΟΥΝ ΡΩΤΗΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΒΟΥΝΙΧΩΡΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟ ΨΕΜΑΤΑ ΤΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Είναι δυνατόν να εκπροσωπήσει το Δήμο στο Δ.Σ. της Εταιρείας, άτομο το οποίο δε θα είναι καν Δημοτικός Σύμβουλος;Με ποια λογική;Η νέα Δημοτική Αρχή έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξει ποιος πραγματικά έχει το πάνω χέρι! Δεν πρέπει να κάνει πίσω!Είναι θέμα ηθικής τάξεως αλλά και ουσίας!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΑΓΚΗΣ είπε...

Απορώ γιατί για μια ακόμη φορά , δεν αναφέρεται στο δημοσίευμα , πρότασή μου που δεν έγινε αποδεκτή από το Συμβούλιο : να μην συμμετάσχει η απερχόμενη Δημοτική Αρχή στην γενική συνέλευση της εταιρείας , ώστε να μην δεσμευθεί η επόμενη Δημοτική Αρχή , με τις αποφάσεις της συνέλευσης , κάτι που άλλωστε προβλέπεται καιμ από τη νομοθεσία ???

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΠΑΠΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΠΠΑΣ,ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΠΠΑΣ.