Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Δεν πληρώνεις τα διόδια του Μπόμπολα;; Πρόστιμο 200 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος.


ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ!
Από εδώ και στο εξής, κανείς δεν θα μπορεί να κινείται χωρίς να πληρώνει το αντίτιμο των διοδίων. Οι πρώτες φωτογραφικές κάμερες, που θα καταγράφουν όσους δεν… πληρώνουν τέλος στα διόδια  και στη συνέχεια θα τους έρχεται πρόστιμο στο σπίτι, θα αρχίσουν να λειτουργούν από τα μεσάνυχτα στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου.
Όπως ανακοινώθηκε απο την Τροχαία, τα «εγκαίνια» των Ειδικών Ηλεκτρονικών Τεχνικών Συσκευών θα γίνουν την 00.01΄στα εξης σημεία: Σταθμός Διοδίων Ελευσίνας.
Πλευρικός Σταθμός Διοδίων Κόμβου 3 Ν. Περάμου. Πλευρικοί Σταθμοί Διοδίων Κόμβου 5 Πάχης. Σε βάρος των παραβατών, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο διακοσίων 200 ευρώ, καθώς και αφαίρεση διπλώματος, άδειας κυκλοφορίας και πινακίδων για 20 ημέρες, σύμφωνα με τον ΚΟΚ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ 1 ΕΥΡΩ ???? ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΜΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΓΙΑ 90 χιλ. ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 2.10 ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΣΤΑ 75 ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 3.10 ???? ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΠΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΚΟΤΡΑΧΑΛΟ ? ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΙΝΙΚΕΣ !!!!! ΑΝ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ !!! Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ , ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑ Χ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ? ΑΝ ΝΑΙ , ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ???? ΠΟΣΑ ΤΣΕΠΩΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ , ΛΑΜΟΓΙΑ κ.λ.π. ??????