Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΝΔ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ! Μονομαχία Αβραμόπουλου-Ντόρας για την ηγεσία της ΝΔ. Αποχωρεί τον Μάιο ο Σαμαράς;


Σύγκρουση μεγατόνων στην ΝΔ το βράδυ της Κυριακής των ευρωεκλογών στην διάρκεια της οποίας η συντριβή για την ΝΔ είναι εξασφαλισμένη! Κάποιοι κάνουν λόγο για ένα ποσοστό κοντά στο 10%.
Τόσο θα πάρει η ΝΔ στις ευρωεκλογές!...
Για κείνη την βραδιά- που θα κλαίνε τα γαλάζια καβουράκια- ετοιμάζονται τα δύο μεγάλα στρατόπεδα εντός της πάλαι πότε κραταιάς ΝΔ: Αβραμόπουλος και Ντόρα προπονούνται για την μεγάλη σύγκρουση με στόχο την διαδοχή του Σαμαρά-ο οποίος επιλέγει να μην οδηγήσει την ΝΔ στις εθνικές εκλογές και να φύγει νικητής και καβάλα στο άλογο μια και υπήρξε, σε σύγκριση με τους προκατόχους του, ο καλύτερος μνημονιακός πρωθυπουργός.
Όσο για το ΠΑΣΟΚ, οι συναντήσεις του ΓΑΠ με κορυφαίους παπανδρεικούς πληθαίνουν και ετοιμάζονται την νύχτα των ευρωεκλογών να ζητήσουν την παραίτηση του Μπένι. Όλα μπάχαλο.
Στο μεταξύ στο Κολωνάκι σπάνε πλάκα με την κατάντια της Πρωτοβουλίας των 58 κηφήνων, οι οποίοι αφού έμπλεξαν τα μπούτια τους με ελιές και σταμναγκάθια είδαν τον Βενιζέλο να τους μετατρέπει σε όμιλο σκέψης και διανόησης-απίδια μάντολες δηλαδή.
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες η κίνηση του Σημίτη οδηγήθηκε στα βράχια εξαιτίας της απουσίας ηγέτη μια και μέσα στην καταθλιπτική εγωπάθειά τους πρότειναν ακόμη και τον Ανδρέα Παπαδόπουλο- που τον είχε ο Πάστορας Κουβέλης για τις εξωτερικές δουλειές.
Όπως έχουμε ξαναγράψει ο Σημίτης θα ήθελε επικεφαλής της πρωτοβουλίας τον Γιάννη Στουρνάρα.
Αντ΄ αυτού τον ανάγκασαν οι διοργανωτές της κίνησης να σφίγγει το χέρι του Ψαριανού και ο πρώην πρωθυπουργός έκοψε λάσπη.
Ευτυχώς πάντως μας χάρισαν το γέλιο που είχαμε ανάγκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: