Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Δήμος Δελφών… Αντιδήμαρχος ελέγχεται μετά από καταγγελία δημότη!

Buy Nissan Navara Black Star Limited
Αντιδήμαρχος καλείται να δικαιολογήσει τη χρήση από τον ίδιο, αυτοκινήτου που ανήκει στο Δήμο Δελφών. Μετά από καταγγελία δημότη το αυτοκίνητο, ελαφρύ φορτηγό 4x4 (NISSAN NAVARA) που οδηγούσε ο Αντιδήμαρχος βρίσκεται έξω από την Αστυνομική Δ/νση Φωκίδας στην Άμφισσα. Το όχημα κρατείται διότι δεν είχε και ΚΤΕΟ.

Ελέγχεται επίσης εάν έχει νόμιμη διαταγή πορείας, το νόμιμο δελτίο κίνησης και εάν  ο οδηγός διαθέτει την νόμιμη κατά περίπτωση άδεια οδήγησης. Το θέμα διαβιβάστηκε και στην Περιφέρεια.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον καταγγέλλοντα για το θέμα, μας τόνισε πως: "όλοι οι δημότες, οφείλουμε να καταγγέλλουμε τέτοιες πράξεις."

Ουδείς δύναται να κυκλοφορεί κρατικά αυτοκίνητα παράνομα!
 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΥ ΤΕΚΝΟΝ ΒΡΟΥΤΕ ΕΠΗΔΙΜΙΑ ΛΙΑΠΠΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΑΡΧΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ? ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΩΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΡΕ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣΤΕ ΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΤΕΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΔΕΙΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ! ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΔΕ ΟΤΙ : ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ???

Ανώνυμος είπε...

ετσι ακριβως. Η ενασχοληση με τα ¨κοινα¨ μετατραπηκε απο προσφορα σε επαγγελματικη αποκατασταση. Να αποδωσει πισω οτι παρανομως σπαταλησε. Και ok, μπορει να΄ναι τυπικο το θεμα με την καθυστερηση χωρηγησης ΚΤΕΟ ή απουσιας εγγραφων κινησης του οχηματος, όμως η ουσια ειναι αυτο που γραφτηκε πιο πανω : τσιφλικια

Ανώνυμος είπε...

και ΚΑΠΕΤΑΝΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

τι έκανες κουμπάρε μας πήρανε χαμπάρι όλοι, αντε για δουλειά κι εσύ