Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Δημητριος Μπάκας: “Ο κ. Ιωσηφίδης και οι Μαυρογιαλούροι”


Η απάντηση του κ Δ. Μπάκα σε όσα υποτιμητικά δήλωσε στην Ωρα της Φωκίδας ο κ. Ιωσηφίδης σχετικά με τις τοποθετήσεις εκπροσώπων πολιτών στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δελφών της 28-1-2014, με θέμα μεταλλεία στην Γκιώνα

Ποιον εκφράζει ο κ. Ιωσηφίδης;
            Η τοπική εφημερίδα «Η Ώρα της Φωκίδας» στο φύλλο της Πέμπτης 6-2-2014 στην πρώτη σελίδα αναφέρει: Γιώργος Ιωσηφίδης: «Οι Μαυρογιαλούροι κατηγορούν τους πάντες» και στην Τρίτη σελίδα στην οποία παραπέμπει επίσης αναφέρει: Γιώργος Ιωσηφίδης: «Οι τρεις εκπρόσωποι τους που μίλησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, έσκισαν τα ιμάτιά τους, έδωσαν γη και ύδωρ, προκειμένου να δοθούν εξορύξεις, φθάνει να υπάρχει ανταπόδοση. Τα έδωσαν όλα έναντι αντιτίμου. Αυτοί είναι!» και παρακάτω μεταξύ των άλλων «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, γιατί είναι σίγουρο ότι αύριο θα απλώνουν εκείνοι την κρεμάλα αν θα είναι κυβέρνηση, εξάλλου και η μέχρι τώρα πολιτική τους αυτό δείχνει».
            Αναφέρεται προφανώς στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών της 28-1-2014 και στο πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης για τη θέση του Δήμου στην απόφαση του ΥΠΕΚΑ να αδειοδοτήσει την εταιρεία S&B προκειμένου να κάνει έρευνες για βωξίτη σε 47,5 χιλιάδες στρέμματα και εξορύξεις σε άλλα 3,5 χιλιάδες στρέμματα στη Γκιώνα. Το θέμα έφεραν προς συζήτηση, όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο προς το Δημ. Συμβούλιο, ανακοίνωσε ο πρόεδρός του και γράφεται σε όλες τις ενημερωτικές ιστοσελίδες του Νομού, πολίτες, δημότες χωριών της Γκιώνας, ο ορειβατικός σύλλογος Άμφισσας και η Δημοτική παράταξη «Πολίτες στο Προσκήνιο»
Διαβαστε ΕΔΩ τη συνέχεια της απάντησης του κου. Δ. Μπάκα

Δεν υπάρχουν σχόλια: