Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! Ο “Δεν έχω διαβάσει το μνημόνιο” Μ. Χρυσοχοΐδης προς φτωχό αγρότη: "Πρόσεχε γιατί μιλάς σαν χρυσαυγίτης"! VIDEO

Ο πλέον περιζήτητος υπουργός ο Μ. Χρυσοχοΐδης
Σε μια εντελώς απρόκλητη και άνευ προηγουμένου απειλή, με υπονοούμενο πολιτικής δίωξης για πολιτικές πεποιθήσεις, κατά ενός Έλληνα αγρότη προέβη σήμερα ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μ. Χρυσοχοΐδης.
 
Ήταν μια ευθεία απειλή ότι μπορεί να συλληφθεί γιατί "Αυτά που λέει είναι χρυσαυγίτικα"! Για την ακρίβεια του είπε: "Πρόσεχε γιατί αυτά που λες είναι χρυσαυγίτικα"!
Στο σημείο ήταν συγκεντρωμένοι αγρότες της περιοχής, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν προς τον υπουργό, καθώς δεν έχουν λάβει ακόμη τις αποζημιώσεις από τις απαλλοτριώσεις γης για την κατασκευή του έργου.
Ένας από αυτούς μάλιστα, απευθυνόμενος στον υπουργό, του ζητούσε να τον ακούσει. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ζήτησε να αλλάξει το ύφος και την ένταση και μάλιστα είπε: «Αυτά είναι χρυσαυγήτικα, πρόσεξέ το λίγο».
Μετά από αυτή τη φράση του υπουργού, οι αγρότες ξεσηκώθηκαν φωνάζοντας και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αποχώρησε από το σημείο, αποδοκιμαζόμενος σφοδρά από τους αγρότες!
Σε λίγο θα συλλαμβάνουν όλο τον κόσμο που θα διαμαρτύρεται...
Πάντως ο αγρότης σε καμία περίπτωση δεν αναφέρει κάτι σχετικό με το κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσής Αυγής όπως φαίνεται και στο βίντεο. Κάτι που μας κάνει να μπαίνουμε σε υποψίες και φόβους, ότι  έχουν βρει την "ταμπέλα" του "χρυσαυγίτη" και του "νεοναζιστή" που θα κολλάνε σε κάθε Έλληνα που προσπαθεί να αντιδράσει! Και το επόμενο βήμα ποιο θα είναι; Η κίνηση δίωξης, εναντίον απλών και αθώων Ελλήνων πολιτών, για "συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση";


www.defencenet.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειδαμε τιποτα ακομα!!!Μολις ψηφιΣτει ο αντιρατσιστικος νομος θα δειτε.αν τολμησει κανεις και αποκαλυψει ποιοι ειναι πισω απο την καταστροφη της Ελλαδας και την εξαθλιωση του Ελληνικου λαου,την καταγωγη αυτων που κυβερνουν τη χωρα,σε ποιες ανθελληνικες οργανωσεις ειναι μελη και ποιοι τους διορισαν για να εξυπηρετησουν τα ανθελληνικα τους σχεδια,ΚΑΗΚΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΤΟΥ ΣΟΦΟΥ ΛΑΟΥ ΛΕΕΙ : ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΣΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ !!! ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ! ΝΟΜΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΕΠΑΡΑΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ! ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ! ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΑΝΩ !!!! ΜΑΤΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ! ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΙΔΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ !!! ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ Ο ΤΖΕΦΡΙ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ.ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΖΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΗΣΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ! ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΙΖΕΣ ΜΠΟΧΑ κ.λ.π. ΠΕΤΑΝΕ ΚΙ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ! ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΕΠΑΡΑΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ !!!!!