Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Η καλύτερη Δήλωση που έχει ακουστεί τα τελευταία χρόνια στην Βουλή! - VIDEO


Στα άκρα οδηγείται η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων με αφορμή και τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση.
 
Τελευταίο επεισόδιο στις φραστικές αντιπαραθέσεις των δύο πλευρών ήταν οι βαρύτατες καταγγελίες που αντάλλαξαν στη Βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Βασίλης Καπερνάρος.
«Πολλοί λένε ότι ο κ. Καμμένος ανήκει στο είδος των πολιτικών που εκτελεί συμβόλαια. Δεν το γνωρίζω. Όμως γνωρίζω ότι εκτελεί ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, την επιστροφή σε ένα νόμισμα, στο ελληνικό δολάριο, κοινώς στη δραχμή» είπε ο κ. Κουκουλόπουλος.
«Επειδή το κοινωνικό λόμπι της δραχμής έχει αναθαρρήσει, και νομίζει ότι χτυπώντας το ΠΑΣΟΚ θα ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή στην δραχμή πρέπει να πάρουν ένα μήνυμα, ότι ο δρόμος για την δραχμή είναι κλειστός όσο υπάρχει ΠΑΣΟΚ» τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος νωρίτερα είχε κατηγορήσει τον κ. Καμμένο ότι «ευρισκόμενος σε κατάσταση παραληρήματος ο κ. Καμμένος επιδόθηκε σε ρεσιτάλ ψεύδους και υποκρισίας, ανοησίας και χυδαιότητας και ονόμασε το ΠΑΣΟΚ εγκληματική οργάνωση».
 
Στο τέλος της παρέμβασης του ο κ. Καπερνάρος κάλεσε το ΠΑΣΟΚ να αλλάξει όνομα και «αντί για ΠΑΣΟΚ να λέγεται ΛΑΜΟΓΙΟΚ».

 


www.newsbeast.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το κακο ειναι οτι τους εχουμε αφησει και προσπαθουν να κανουν τα κοκορια οι του ΠΑΣΟΚ. Βγαζει κορονες και ο ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ εναντιον ποιων? Μηπως οπως ειπε και ο ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ μπορει να μας πει καποιο λαμογιο του ΠΑΣΟΚ ποιοι τα τσεπωναν απωδεδειγμενα πλεον ? Λενε λενε οτι ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ καταστρεψε την χωρα . Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ο πρωτος διδαξας που τα βρηκε τα 500 εκατ. το 1984 περιπου για το διαζυγιο ? Εχει γινει ελγχος στο ποθεν εσχες ? Απο ποιον δανειστηκε για την βιλα, μηπως απο εμπορο οπλων ? Για τον ΤΣΟΥΚΑΤΟ , τον ΑΚΗ τον ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, τον ΜΑΝΤΕΛΗ κ.λ.π. τι εχει να πει ο λαλιστατος κατα τα αλλα ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ????? Εν αντιθεσει για τους αλλους, οχι οτι ειναι παρθενες ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ κ.λ.π., αλλα δεν ακουγονται τοσο βαρια πραγματα οπως για το ΠΑΣΟΚ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ , ΨΕΥΤΕΣ κ.λ.π.!!!! Οσο για τον ΚΑΜΜΕΝΟ τον κατηγορησε οτι κανει θεληματα, εδω κι αν γελανε. Το ποιος κανει θεληματα ενα απλο ερωτημα , ποιος τα πηρε κατω απο το τραπεζι απο τον ΣΤΡΟΣΚΑΝ,κατα δηλωση του ιδιου σε Μ.Μ.Ε. για να μας βαλει στο ΔΝΤ ? Ποιος ελεγε ψεματα στο λαο οτι λεφτα υπαρχουν ενω ηξερε οτι δεν υπηρχαν ? Ποιος ξεπουλησε την Χωρα ? Απο το 2009 και 2010 υπαρχουν οι υπογραφες ! Ποιος κονομησε με το να πει την συγκεκριμενη ωρα οτι θα κατεβει σε δημοψηφισμα ??? κ. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΕ κι αν τα ξεχνας εσυ και οι ομοιοι σου στο επαρατο ΠΑΣΟΚ τα θυμαται σιγουρα ο λαος, οσο για τον χαρακτηρισμο του ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ λιγα σας ειπε ! Κι επειδη εκανα αναδρομη στο παρελθον το εκανα γιατι απο καπου ξεκινησαν ολα, οπως τα δωρακια των 500.000 δρχ. που επερναν με το ετσι θελω καποιοι δ/ντες κ.λ.π. !!!!!!!!