Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Αγωνίζονται με... σουβλάκια, χορό και μπύρα! - ΦΩΤΟ

ΕΛΛΑΣ το μεγαλείο σου!

Εικόνα Πανεπιστημίου 2013. Οι υπάλληλοι που κρατούν κλειστούς τους χώρους του ΕΚΠΑ, εμποδίζοντας την πρόσβαση στους φοιτητές και την ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων, έχουν στήσει μια αυτοσχέδια ψησταριά στην είσοδο του Ιδρύματος στην Ούλωφ Πάλμε και κάνουν επαναστατική γυμναστική με σουβλάκια και χορό.
 
Μια εικόνα πραγματικά χίλιες λέξεις, που θα μπορούσε να αποτελέσει αντικείμενο κοινωνιολογικής ανάλυσης για την σύγχονη Ελλάδα, που αγνοεί πλήρως τον βασικό κανόνα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, πως "η ελευθερία τελειώνει, εκεί που ξεκινάει του άλλου"
Αυτοί οι άνθρωποι, που έχουν στήσει αυτό το αστείο πανηγυράκι στην είσοδο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι εκείνοι που εμποδίζουν χιλιαδες φοιτητές, επηρεάζοντας την ζωή τους.
 
 
 
 
 
www.parapolitika.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

άντε πες και το ανοίγουν φέτος το Καποδιστριακό , του χρόνου λές θα υπάρχει μετά απο την διαθεσιμότητα των μισών υπαλλήλων? και πες πως τα παιδιά γραφονται φέτος , θα μπορέσουν να το τελειώσουν όταν θα έχουν και τα δίδακτρα να πληρώσουν από του χρόνου... έτσι και αλλιώς τί ζητάνε οι υπάλληλοι ΜΟΝΟ Δωρεαν παιδεία σιγά τα αυγά...