Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Επική γκριμάτσα γιαγιάς για το «ελαφρύ» ντύσιμο κοπέλας στην παρέλαση

Φωτογραφία για Επική γκριμάτσα γιαγιάς για το «ελαφρύ» ντύσιμο κοπέλας στην παρέλαση

Μια γιαγιά δεν κρατήθηκε και μόλις είδε να περνάει από μπροστά της μια κοπέλα με... μίνι φούστα, ανοιχτό πουκάμισο και την κοιλιά έξω μόνο που δεν της όρμησε Οι παρελάσεις είναι ένας χώρος που συγκεντρώνει πολλές αντικρουόμενες ομάδες, διαφορετικές γενιές και σε κάθε περίπτωση διαφορετικές αντιλήψεις.

Μια τέτοια χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτής της γιαγιάς, η οποία δε μπόρεσε να μη σχολιάσει με το δικό της μοναδικό τρόπο την αμφίεση μιας νεαρής μαθήτριας, που ήταν προκλητική για τα μυαλά της γιαγιάς koutsompilo.blogspot.gr

Επική γκριμάτσα γιαγιάς για το «ελαφρύ» ντύσιμο κοπέλας στην παρέλαση - Φωτογραφία 2

www.newsnow.gr

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΓΙΑΓΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ Τ΄ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΝΑΣΚΕΛΑ..ΑΛΛΑ Ο ΠΑΚΜΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

EROTISH .GIATI DEN EKFONIUIKE H MAUITRIA STIN EKLISIA TIS METAMORFOSIS.STON PANIGIRIKO LOGO.

Ανώνυμος είπε...

29 Οκτωβρίου 2013 - 3:20 μ.μ.
Ο Πακμαν μπορεί να είναι Ελληνμαν οπότε κράτα τη γλώσσα σου ρατσιστάκο ...
Κάνε μια βόλτα στην Ιτιά και θα δεις πιο μελαμψούς απο αυτόν και να είναι βέροι Έλληνμαν.

Ανώνυμος είπε...

Αμάν μην θιχθούν τα πακμανάκια να είχατε τέτοια ευσθησία και για άλλα θέματα πάντως η κοπέλα κοπελάαααααρα και τι λέτε εσείς ευτυχώς δεν μας δείχνουν τους κοπρίτες που αναγκάζουν τα παιδιά να περνάνε μπροστά τους.

ΝΙΚΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑ είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΛΙΑΔΑ (ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ).Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ.ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΑΡΕΛΑ.ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ.ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑ...Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΜΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΧΘΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗ 3.20 Η 9.43 ΕΙΝΑΙ ΠΑΚΜΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ Η ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΚΜΑΝ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΕΔΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ! ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΣΥ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ "ΑΓΑΠΑΣ" {για δικους σου λογους}ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ????????

Ανώνυμος είπε...

συγνώμη κιόλας αλλά δεν είναι σεβασμός να περπατάς σαν χαζός με τα χέρια ψηλά και σαν ρομποτάκι σε συγχρονισμό με τους άλλους λες και είσαι κομμάτι της παραγωγής ενός εργοστασίου.
Πάλι καλά που δεν είχαν εισάγει το κουτσό ως παρέλαση. Μπορεί να είχε πλάκα βέβαια έτσι...

Ανώνυμος είπε...

Ελάτε ρατσιστάκια ελάτε.

Δεν έχω καμία καούρα και αγάπη για τους Πακιστανούς. Απλώς δεν τους μισώ σε αντίθεση με εσάς. Πως τον βλέπετε εάν είναι ξένος; Εμένα περισσότερο σε Άραβα μου κάνει με το κουστούμι του. Αλλά ξέχασα για τα ρατσιστοκριτήρια σας Άραβες Πακιστανοί όλοι ίδιοι
Κάνε λέω μια βόλτα στα καφενεία της Ιτιάς κ Κίρρας και θα δεις λέω πιο μελαχρινούς απ'αυτών, Άσπρε Έλληνα.

Δεν έχω καμιά όρεξη να πάω στο Πακιστάν να ζήσω. Όπως δεν είχε και ο εκάστοτε Αφγανός, Πακιστανός, Σύριος, Ιρακινός, Μπαγκλαντεσιανός, Φιλιπιννέζος να παρατήσει τη χώρα του και να σηκωθεί να έρθει να βρει το Ευρωπαϊκό Όνειρο.

Όσο για τις ευαισθησίες μου για άλλα θέματα άσε να τις ξέρω εγώ και να μην αναλώνομαι σε αστεία του τύπου "αχαχα ένας Πακμαν".

Τώρα κανόνισε σιγά σιγά να βάζεις στην άκρη λεφτά για τα μεροκάματα των Αλβανών που θα σου μαζέψουν τις ελιές σε κάνα μήνα.
Συμβουλή από εμένα που αγαπώ τους μετανάστες και τους ξέρω όλους: Ψάξε να βρεις Πακιστανούς όπως κάποιοι τα τελευταία χρόνια για να τους δίνεις 15ευρω μεροκάματο ...

Ανώνυμος είπε...

Εσύ 8:57 με τις αγκύλες πάλι. Βάζε κάνα τόνο γιατί τα μπλέκω έτσι όπως τα κάνεις. Μετά να φτιάξεις τις απόψεις σου περί συνανθρώπων...

Ανώνυμος είπε...

για τον ηλιθιο που υποστηριζει τους πακμαν
Δύο άνδρες σε επαρχία του Πακιστάν επιτέθηκαν σε μία 13χρονη μαθήτρια την ώρα που πήγαινε σε μαθήματα διδασκαλίας του Κορανίου και τη βίασαν.
Ωστόσο, το κορίτσι έμεινε αναίσθητο και οι δράστες υπέθεσαν ότι είχε πεθάνει από τη βιαιότητα της επίθεσής τους.
Έτσι αποφάσισαν να κρύψουν τα ίχνη του εγκλήματός τους. Άνοιξαν έναν ρηχό τάφο και έθαψαν εκεί την έφηβη.
Όταν το κορίτσι συνήλθε μέσα στον τάφο της κατάφερε να βρει τη δύναμη και να σκάψει ώστε να βγει ξανά στην επιφάνεια.
Ζήτησε βοήθεια από έναν περαστικό,
ο οποίος τη μετέφερε αμέσως σε νοσοκομείο όπου τη φρόντισαν.
Ο πατέρας του κοριτσιού, στο μεταξύ, αντιλήφθηκε ότι η κόρη του είχε πέσει θύμα επίθεσης καθώς καθυστέρησε να εμφανιστεί και ζήτησε από την τοπική αστυνομία να ερευνήσει την υπόθεση αλλά ο διοικητής αρνήθηκε. Στη συνέχεια, ο αστυνομικός αναγκάστηκε να υπακούσει στην εντολή του εισαγγελέα του Ανώτατου Δικαστηρίου της Λαχόρης και να συλλάβει τους δράστες της επίθεσης. Εντολή έρευνας δέχθηκε και δικαστής της περιοχής όπου έλαβε χώρα το περιστατικό, ενώ τα τελευταία χρόνια αυξάνεται δραματικά το ποσοστό βιασμών παιδιών στο Πακιστάν. Σύμφωνα με τα στοιχεία πακιστανικής οργάνωσης, από το 2002 έως το 2012 ο αριθμός των παιδιών που βιάστηκαν ανήλθε από 668 στα 2.788.

Ανώνυμος είπε...

Ηλίθιος είσαι όταν κρίνεις από μια πράξη ατόμων όλο το σύνολο. Θα μπορούσα να σου φέρω άπειρα παραδείγματα με Έλληνες που έκαναν τα χειρότερα των εγκλημάτων, από τον σαλεμένο στο Αγρίνιο που σκότωσε 5 κυνηγούς γιατί του πατήσανε τα χωράφια μέχρι τον 28χρονο πριν 1 μήνα που έκανε κομμάτια τη γιαγιά του.

Ακόμη και όταν η πράξη των ατόμων είναι διαδεδομένη στην κοινωνία τους δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω.

Ξαφνικά οι ρατσιστές γίνανε ειδικοί στα κοινωνικά προβλήματα του Πακιστάν. Διαβάζετε Ειδήσεις του Πακιστάν;
Παπαγαλίζετε ότι διαβάζετε, τώρα σας βρωμάνε οι Πακιστανοί. Έχουμε 5 Πακιστανούς σε όλη τη Φωκίδα και ξαφνικά γίνανε και ανέκδοτο και ξέρουμε πόσο πίσω είναι σε σχέση με εμάς. Άιντε και είναι υποδεέστεροι πολιτιστικά, πολιτισμικά. Και τι σε πείραξε εσένα; Εδώ οφείλουν να συμπεριφερθούν με τα ελληνικά ήθη και τους ελληνικούς νόμους.
Όπως προσπαθούν να κάνουν οι Ελληνοαμερικάνοι, Ελληνοκαναδοί, Ελληνοαυστραλοί, Ελληνογερμανοί, Ελληνοσουηδοί, Ελληνοκαταριανοί, Ελληνοσαουδοάραβες, Ελληνονοτιοαφρικανοί.

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΙΗΣΕΣ, ΤΟΝ ΠΑΚΜΑΝ ΣΑΣ ΤΟΝ ΧΑΡΙΖΩ.
ΕΓΩ ΚΡΑΤΑΩ ΤΗΝ ΔΙΜΕΤΡΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΙΗΣΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΠΑΚΜΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ..
ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ..ΜΠΟΥΖΟΥ..ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΤΕ ΓΙΑ ΚΗΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι εγκληματίες είναι εγκληματίες από όπου κι αν είναι. Και οι αθώοι είναι επίσης αθώοι από όπου κι κατάγονται. Πού κολλάει τώρα ο δράκος της Πάρου που τυχαίνει να είναι Πακιστανός; Θα πάει φυλακή και τέλος. Δηλαδή τον παλαβό Έλληνα που αποκεφάλισε την γυναίκα του στην Σαντορίνη θα τον πάρετε εσείς οι "εθνικόφρωνες" για κηπουρό;
Υποθέτω πως δύσκολα καταλαβαίνετε ώστε να κάνετε αυτόν τον διαχωρισμό. Αφήστε τα "να τους πάρετε στα σπίτια σας αν τους αγαπάτε τόσο" και λοιπές χαζομάρες. Αν πάρουμε τα συνθήματα δεν θα βγει ποτέ σωστό συμπέρασμα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΙΠΡΑΚΟ, ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ-ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ-ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΤΟΥΣ ΠΑΚΜΑΝ ΟΜΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΛΕΕΙ, ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ. ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΟΙ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ, ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΑΜΑΣΗΤΟ.