Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Με την άνεση τους κινούνται οι Αλβανοί δραπέτες


Την ίδια ώρα πολλά ερωτήματα έχουν ανακύψει σχετικά με την αντίδραση των αστυνομικών αρχών μετά την κλοπή του κόκκινου Ναβάρα από την Παράβολα Αιτωλοακαρνανίας. Ο γιος του ιδιοκτήτη ειδοποίησε την αστυνομία μόλις... πέντε λεπτά μετά την κλοπή. Ωστόσο οι Αλβανοί δραπέτες, είχαν το χρονικό περιθώριο ακόμη και να ανεφοδιάσουν με καύσιμα το αυτοκίνητο όταν διαπίστωσαν ότι δεν είχε βενζίνη.
Οι δραπέτες γέμισαν το ρεζερβουάρ του αγροτικού που έκλεψαν
Στο Πλατανάκι Αγρινίου βρήκαν πρατήριο υγρών καυσίμων που διέθετε αυτόματους πωλητές και μπήκαν σε αυτό. Ο φύλακας τους είδε, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν τους αναγνώρισε. Οι κινήσεις τους έχουν καταγραφεί από την κάμερα ασφαλείας, η οποία φαίνεται να πιστοποιεί πως πρόκειται για τους δύο επικίνδυνους δραπέτες. Από εκεί και έπειτα μέσα από στενά της περιοχής βγήκαν στην Εθνική Οδό και έφθασαν σε λιγότερο από μία ώρα στην Άρτα όπου στον κόμβο Αγγέλη, πυροβόλησαν το αστυνομικό μπλόκο.
Σημειώνεται ότι στον Δρυμώνα Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας, οι αστυνομικοί βρήκαν εγκαταλειμμένο σε δασώδη περιοχή, το Ι.Χ. που οι κακοποιοί έκλεψαν από την Περδικόβρυση Ναυπακτίας, για την διαφυγή τους από την περιοχή. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος απουσίαζε στην Αθήνα και η κλοπή δεν είχε γίνει αμέσως αντιληπτή.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ – newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: