Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΚΙΡΡΑ “ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ” 2013 - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ





ΚΙΡΡΑ “ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ” 2013
Ιτέα 28 Ιουλίου 2013
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Το περσινό φεστιβάλ "Δίπλα στο Ποτάμι" συγκέντρωσε επισκέπτες από όλη την Στερεά Ελλάδα και χάρισε μοναδικές και αξέχαστες στιγμές ψυχαγωγίας. Φέτος δίνει και πάλι την ευκαιρία στις 2 και 3 Αυγούστου 2013 για ακόμη μεγαλύτερη απογείωση, με πολύ τραγούδι, χορό, κέφι, υποβρύχιες εμπειρίες και νυκτερινό μπάνιο, δίπλα στο ποτάμι.
Η ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής της Φωκίδας με τα παγκοσμίως μοναδικά φυσικά και πολιτιστικά στοιχεία της, η ψυχαγωγία κατοίκων και επισκεπτών (γιατί την ζωή πρέπει να την απολαμβάνεις για να αξίζει να παλεύεις για αυτή) και η "ανακάλυψη" του ποταμού, της θάλασσας και των παραλιών της Κίρρας-Ιτέας και του Κρισσαίου κόλπου των "παγκόσμιων" Δελφών (ακόμη και από όσους κατοικούμε εδώ αλλά μας διεύφευγε το "γεγονός" της μοναδικότητας και της απαράμιλλης ομορφιάς τους) είναι κάποιοι από τους στόχους.
Ευκαιρία για μία μοναδική καταδυτική εμπειρία από τον Σύλλογο KRISSAIOS για όλους άνω των 15 ετών από τις 15:00 έως τις 19:00 και τις δύο ημέρες δωρεάν (με τον εξοπλισμό του Συλλόγου, την παρουσία εκπαιδευτή και δυτών συνοδείας) και ζωντανή νεανική μουσική και DJ από την δύση του ήλιου "και όσο πάει".
Πάρτε την καλή σας διάθεση και ετοιμαστείτε για τα καλύτερα βράδια του φετινού καλοκαιριού της περιοχής μας μαζί με πολλούς καλλιτέχνες στην υπέροχη παραλία του Αι Γιάννη στη Κίρρα και με τη δροσιά του ποταμού.

Στο χώρο του φεστιβάλ η είσοδος είναι ελεύθερη και θα υπάρχουν αναψυκτικά ποτά, εμφιαλωμένο νερό και ελαφρά σνακς.
Σας περιμένουμε...
 
ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ
ΚΑΡΤΕΡΙΑ                                                                         KRISSAIOS


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: