Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Ο κουρασμένος στηρίζει Μητσοτάκη για τη διαθεσιμότητα: Κυριάκο, προχώρα


Με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε μέσα στην εβδομάδα ο πρώην .. πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, στο πολιτικό του γραφείο στην πλατεία Μαβίλη.
Το ραντεβού, σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, κλείστηκε κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή.
 «Πρόεδρε, θέλω να σε δω», τού είπε ο κ. Μητσοτάκης. «Όποτε θέλεις, Κυριάκο», ήταν η απάντηση του Κώστα Καραμανλή.
Η συνάντηση, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, διήρκεσε μία ώρα, χωρίς μάλιστα, κανένας από τους συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού ή του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης να είναι παρών.
«Κυριάκο, προχώρα», φέρεται να είπε ο πρώην πρωθυπουργός στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι πληροφορίες θέλουν τους δύο πολιτικούς να συμφώνησαν ότι η ένταξη των εργαζομένων στη διαθεσιμότητα θα μπορούσε να γίνει με πιο ομαλό τρόπο αν είχαν γίνει από την πρώτη στιγμή όλα όσα είχε δεσμευτεί η Ελλάδα απέναντι στην τρόικα.
Ταύτιση απόψεων υπήρξε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, και όταν η συζήτηση έφτασε στα σενάρια πρόωρων εκλογών, καθώς και οι δύο εκτιμούν πως η κυβέρνηση πρέπει να αντέξει προκειμένου να υπάρξει σταθερότητα στη χώρα και να μην μπει σε άλλες περιπέτειες. Ωστόσο, επισήμαναν πως ο Σεπτέμβριος θεωρείται ένας ιδιαίτερα κρίσιμος μήνας για τις πολιτικές εξελίξεις.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΗΜΟΤΗΤΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛ......ΜΑΣ.