Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΙΤΕΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ


ΦΙΛΑΘΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΝΑΥΤΙΚΟΣ  ΟΜΙΛΟΣ  ΙΤΕΑΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1964
Γραφεία : Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιτέας
33200 ΙΤΕΑ
Τηλ. & Φαξ : 2265034144

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με  συμμετοχή  περισσοτέρων από ογδόντα παιδιών  από τα Τμήματα Υποδομής και της Μικρής Πισίνας,  έγιναν την Τετάρτη 24 Ιουλίου οι 2οι Εσωτερικοί Θερινοί Αγώνες του Ν.Ο.Ιτέας.
Οι  μικροί αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου, με την καθοδήγηση της Προπονήτριας τους κας Πέγκυ Μασούρα και της κας Μαρίας Παπαλεξίου, έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο στους γονείς και συγγενείς τους που είχαν έρθει στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιτέας, όσα έμαθαν στο διάστημα της προπόνησης τους.
Παράλληλα, τα παιδιά της Αγωνιστικής και Προαγωνιστικής Κατηγορίας (προπονητές οι κ.κ. Λουκάς Οικονόμου  και Κώστας Λαλλάς αντίστοιχα) έκαναν αγώνες επίδειξης σε όλα τα στυλ κολύμβησης.
Τέλος ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στον αθλητή του Ν.Ο.Ιτέας Αλέξανδρο Γεωργαντά, ο οποίος παρά την ελλιπέστατη προπόνηση (λόγω του κλεισίματος του Κολυμβητηρίου), κατάφερε να πιάσει το όριο και να συμμετάσχει με επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών στα 50μ Ελεύθερο που έγινε στο ΟΑΚΑ (22-27/7/2013).


Το  Δ.Σ.
Του  Ν.Ο.Ιτέας

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΧΑΤΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ -ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ''Ν.Ο.Ι''.ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

Τ ΑΚΣΕΣ ΒΕΖΥΡΟΠΟΥΛΑ Μ, ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΧΤΠΑΕΙ Η ΚΟΥΔΟΥΝΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΑ η ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΜΠΑΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ! ΕΤΣΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ! ΑΛΛΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΛΛΟΠΙΣΜΟΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΣΔΙΩΡΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΕ ΥΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ , ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΕΣ-ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΤΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΘΕΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΙΤΕΑΣ ! ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΑ ΣΑΛΩΝΑ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕ Ο ΠΑΣΑΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΑ ΑΨΟΓΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

πλησιαζουν τα ''ΠΥΘΙΑ''και λεφτα υπαρχουν.Οι πολιτες του δημου δεν θα βρισκονται εκει για να συμμετεχουν στις φιεστες σας.θα σας υποδεχτουν οι ψοφιες νυχτεριδες,οι σφικες,οι δεντρογαλιες για να σας θυμιζουν ποσο νοιαζεστε για τα παιδια αυτου του δημου.Αλλωστε τα ζωα θα τιμησουν ''ΤΑ ΖΩΑ''.