Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Αποκάλυψη βόμβα στο Mega για τον ύποπτο ρόλο του Προβόπουλου και των Τραπεζιτών για την Zούγκλα στα Εργασιακά!


Αποκάλυψη-βόμβα τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Mega, και στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη, από τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλο!

Ο οποίος ισχυρίστηκε πως πίσω από τις ΑΘΛΙΕΣ και ΑΛΗΤΙΚΕΣ αιτιάσεις της Τρόικα για τα Εργασιακά, βρίσκονται σε ρόλο κανονικού «κουκουλοφόρου» οι εγχώριοι Τραπεζίτες!

Μάλιστα όπως αποκάλυψε στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη ο κ. Παναγόπουλος, από το 2009 ο ίδιος ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδας Προβόπουλος ,διακινούσε στο Υπουργείο Οικονομικών non paper που αφορούσε το πετσόκομμα των αποζημιώσεων στον ιδιωτικό τομέα!

Στόχος ήταν κυρίως η αλλαγή της νομοθεσίας για τις αποζημιώσεις των Τραπεζοϋπαλλήλων, αφού από τις αρχές της κρίσης είχε αποφασιστεί το σχέδιο που σήμερα υλοποιείται: Δηλαδή των ΜΑΖΙΚΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ στον Τραπεζικό κλάδο στο όνομα των συγχωνεύσεων και του περιορισμού του λειτουργικού τους κόστους.

Βεβαίως αυτά που αποκάλυψε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ, εσείς τα διαβάσατε πρώτοι εδώ και μια βδομάδα στο Lykavitos.gr.


Όπως επίσης αξίζει να ξαναδιαβάσετε το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ρεπορτάζ του Reuters για την «παχυλή» αποζημίωση του κ. Προβόπουλου όταν αποχώρησε από την Τράπεζα Πειραιώς.

Ένα θέμα που ΘΑΨΑΝΕ (γιατί άραγε;) όλα τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης – με ελάχιστες εξαιρέσεις…
 
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ! ΤΟΣΟ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ 360 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ! ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ! ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΥΝΕ ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ! ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ! ΤΑ ΚΟΦΑΛΟΓΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ !!!