Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ! ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗΣ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚHΝΙΟ»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

21-10-2012

ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ
     Στη διάρκεια επερώτησης 31 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, την Παρασκευή 19-10-2012, σχετική με το Δημόσιο Σύστημα Περίθαλψης, προκλήθηκε ο αρμόδιος υπουργός δύο φορές από τον βουλευτή Φθιώτιδας και γιατρό Βασ. Κυριακάκη με τα παρακάτω λόγια όπως τα αντιγράφουμε από τα πρακτικά:
«....Συνεχίζεται, επίσης, η διαδικασία συγχώνευσης, κλεισίματος νοσοκομείων, κατάργησης οργανικών κλινών και θέσεων μέσω της αλλαγής οργανισμών. Αρχίσατε με το 1ο και 7ο ΙΚΑ, σκέφτεστε να πάτε στο Νοσοκομείο της Πατησίων και της Παμμακαρίστου και από πληροφορίες από τον Τύπο ακούμε και για νοσοκομεία σε απομακρυσμένες και δύσβατες περιοχές, όπως της Άμφισσας, της Λευκάδας, του Κιλκίς, της Ιεράπετρας, της Σητείας. Θέλουμε να μας πείτε πραγματικά ποια είναι τα σχέδιά σας πάνω σε αυτό..».
    Και επανέρχεται ο βουλευτής: «Θα κλείσετε, κύριε Υπουργέ, και νοσοκομεία σε απομακρυσμένες περιοχές; Το ξαναρωτάω. Προχθές αναφέρθηκαν στον Τύπο συγκεκριμένα νοσοκομεία, της Άμφισσας, της Καρύστου, της Λευκάδας κλπ.. Θέλουμε απαντήσεις για το αν ισχύουν αυτά….»
    Παρά την επιμονή του βουλευτή κ. Κυριακάκη, ο λαλίστατος κ. Υπουργός δεν έδωσε καμία απάντηση.
    Βέβαια η βουλευτής Φωκίδας προκειμένου να καλυφθεί και να καλύψει τον Υπουργό καταφεύγει στη γνωστή τακτική της δήθεν παραπληροφόρησης ισχυριζόμενη αστειότητες.
Η Δημοτική Κίνηση ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ρωτάμε ευθέως: κ. Βουλευτή θα ψηφίσετε τα μέτρα και τις ενέργειες που κλείνουν τα νοσοκομεία και το μέλλον της χώρας?
κ. Δήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι θα αποδεχθείτε τη σταδιακή υποβάθμιση και τελικά κλείσιμο του Νοσοκομείου Άμφισσας; Επιτέλους υπάρχετε για κάτι άλλο εκτός από το να παίρνετε τον όποιο μισθό σας?
ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ. Ιδού η Ρόδος….

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….

Δεν υπάρχουν σχόλια: