Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΙΤΕΑ: ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ. - ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ




Μετά το φροντιστήριο ATOMO που μείωσε τις τιμές των διδάκτρων, η σχολή χορού Σύλβια Βούσουρα και ο Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ   προχώρησαν σε μείωση των διδάκτρων. Στην ίδια κίνηση προχώρησαν και τα γυμναστήρια "Διάπλασης" (Τσατσαρώνης) "Get Fit" (Λύτρας) στην Κίρρα αλλά και το "Body Emphasis" (Κυτεοπούλου)

Οι μειώσεις των τιμών σε φροντιστήρια και ιδιωτικές σχολές γίνονται μετά από επιστολή που έστειλαν προς αυτά οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων σχολείων Ιτέας. 



------------------------------------------------------------------------------------


Ιτέα 23-9-2012
Προς τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων Ιτέας και Κίρρας
Σε απάντηση της από 17-09-2012 επιστολής σας, σας ενημερώνουμε τα εξής:
Το γυμναστήριο DIAPLASIS του Λουκά Τσατσαρώνη στην Ιτέα, από την αρχή της λειτουργίας του διαμόρφωσε τις τιμές του έχοντας ως γνώμονα το δικαίωμα όλων στην άθληση. Λαμβάνοντας υπ’ όψει τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία που διανύει ο τόπος μας, ήδη από την περσυνή χρονιά προχωρήσαμε σε επιπλέον μειώσεις στις τιμές των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, τόσο στα προγράμματα ενηλίκων , όσο και στα παιδικά τμήματα. Φέτος συνεχίζουμε με τις ίδιες μειωμένες τιμές στα παλιά αλλά και στα νέα μας προγράμματα και με την επιπλέον δυνατότητα επιλογής οικονομικών πακέτων. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε:
* Για τα παιδικά τμήματα αυτοάμυνας η τιμή είναι 30 ευρώ το ένα παιδί, 50 τα δυο και 60 τα τρία (στα 3 παιδιά το 1 παρακολουθεί δωρεάν).
* Για το πρόγραμμα zumba kids η τιμή είναι 15 ευρώ το παιδί.
Επικροτώντας την κίνησή σας για μείωση των τιμών σε παρεχόμενες υπηρεσίες επιχειρήσεων της πόλης μας, σας γνωρίζουμε ότι είμαστε αρωγοί στην προσπάθειά σας και κοινωνοί σε παρόμοιες δράσεις.
Με εκτίμηση
Γυμναστήριο DIAPLASIS Τσατσαρώνης




Δεν υπάρχουν σχόλια: