Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ

DSC01700ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
“ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ”

ΠΡΟΣ : 1. Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Δελφών
2. Δημοτική Ενότητα Ιτέας

ΚΟΙΝ. : Διοικητικό Συμβουλίου Συλλόγου “Αστέρας Ιτέας”

Κύριοι,

Όπως γνωρίζετε τα παιδιά μας , τα οποία είναι γραμμένα στην ομάδα “Ακαδημία ποδοσφαίρου Αστέρας Ιτέας” , για την προπόνηση τους την προηγούμενη χρονιά 2011-2012 μετέβαιναν 2 φορές την βδομάδα στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Χρισσού. Η μετακίνηση αυτή , εκτός το οικονομικό κόστος , εκθέτει σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα.
Για τη νέα χρονιά 2012-2013 , όπως μας ενημέρωσαν οι προπονητές της ομάδας , η μία προπόνηση την εβδομάδα θα γίνεται στο γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου Ιτέας στο οποίο τοποθετήθηκε ο χλοοτάπητας και η άλλη στο γήπεδο ποδοσφαίρου Χρισσού.
Θεωρούμε ότι μια πόλη σαν την Ιτέα αδικεί τα παιδιά της, που δεν προσφέρει το χώρο που χρειάζεται για την άθλησή τους και απαιτούμε ως γονείς να δώσετε λύση σε ένα τόσο σημαντικό θέμα.

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν μπορούν να γίνονται όλες οι προπονήσεις στην Ιτέα? Θα χαλάσουν το χορτάρι?

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

paidia h k.lainh eine diakopes..toy xronoy.entaji.

Ανώνυμος είπε...

η ολυμπιακαρα κιρρας με δικα του παιδια η κα.Γιωτα δεν τους αφηνει να προπονουνται στο χορτο τους στελνει στο χρισσο!!!που ειναι οι φιλοι της κιρρας να βοηθησουν την κατασταση αντι να καθαρισει οδημος κανουν αυτοι τις καθαριστριες
μονο τρεις αυτοδυτες εχουμε!!! σαςπειραμε χαμπαρι ρεεεεεεε!!!!

Ανώνυμος είπε...

25/09/12 δημοπρατείται το βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα μεταξύ του υπάρχοντος και του νεκροταφείου. (έχει αναρτηθεί στο διαυγεια) θα είναι με πλαστικό χόρτο οπότε θα μπορούν όλες οι ομάδες να το πατάνε. Λίγο υπομονή απο όλους είναι αναγκαία.

Ανώνυμος είπε...

μεγαλε ξερολα 2.01 .μιν σικοφαντις ανθροπους αν δεν γνοριζις.κατσε στιν πολιθρονασου και κιμισου. ............ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ