Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Είναι και αυτός ένας από τους ..."μη παραγωγικούς" (δηλαδή, χαραμοφάηδες) πιλότους, Συγκλονιστικές φώτο!


Εδώ, σε αυτές τις συνεχόμενες και με διαφορά κλασμάτων του δευτερολέπτου ληφθείσες φωτογραφίες, είναι δυνατόν να αντιληφθείτε, τον τρόπο με τον οποίο κερδίζει τον μισθό του, ένας ''μη παραγωγικός'' δημόσιος υπάλληλος κατά τον κο Πάγκαλο.

Κατά την διάρκεια άσκησης ή προσέγγισης του αεροσκάφους της Καναδικής Πολεμικής Αεροπορίας στο αεροδρόμιο και ενώ βρισκόταν σε πολύ χαμηλό ύψος, ''κράτησε'', δηλ. έχασε την ισχύ του, ο αριστερός κινητήρας του αεροσκάφους. Αυτό συμπεραίνεται από την ένθετη φωτογραφία, όπου τα πτερύγια εξόδου των καυσαερίων του αριστερού κινητήρα, παραμένουν ανοικτά, σε αντίθεση με αυτά του δεξιού, τα οποία έχουν ''κλείσει'', υπακούοντας στην εντολή του χειριστή για απότομη αύξηση της ισχύος του κινητήρα. Ήταν όμως πολύ κοντά στο έδαφος και η απόφαση(ακαριαία και σωστή) του πιλότου, ήταν η εγκατάλειψη. Από ότι φαίνεται, τα πάντα δούλεψαν σωστά και ο άνθρωπος, μάλλον μόνον ''φρυγανίστηκε'' λίγο απο την έκρηξη, μιάς και πρόλαβε να ανοίξει το αλεξίπτωτό του, κοντά στο έδαφος και δίπλα στο συντριβόμενο αεροσκάφος του.

Αυτή είναι η καθημερινότητα αυτών των ''μή παραγωγικών'' δημοσίων υπαλλήλων. Και βεβαίως εάν το ατύχημα είναι το κλείσιμο μιάς ήσυχης ημέρας με μόνο μία αερομαχία-αναχαίτιση, τότε όντως είναι πολλά τα 1.500 ευρώ για μηνιαία αμοιβή αυτού του ανθρώπου. Έτσι δεν είναι κύριε Πάγκαλε;

Ευχαριστούμε πολύ τον φίλο και αναγνώστη μας για τις φωτογραφίες τις οποίες μας έστειλε.

Αυτός γνωρίζει τί σημαίνει ''μεροκάματο του αέρα'' .
 
 
 
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΣ Ο ΦΑΤΑΟΥΛΑΣ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ! ΕΤΣΙ ΠΡΑΤΣΟΚΥΛΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ? ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Ο ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ Ο ΦΑΕΓΙΑΟΥΡΤΗΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΕΝΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ! ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΒΡΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΟΠΡΙΑΣ ΕΝΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ ΚΙ Α.....Α ΠΟΥ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΥΣΚΗΝΗΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΤΟ Σ.Δ.Ο.Ε. Σ ΕΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ Η ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΗ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ? ΓΙΑΟΥΡΤΟΧΤΗΠΗΜΕΝΕ !!! ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΜΟΣΧΑΡΙ !!!

Ανώνυμος είπε...

Συγκλονιστικό! Απίθανες φωτογραφίες, από μία απίθανη κατάσταση! Αυτό δεν είναι μεροκάματο. Καλύτερα στο Λαρνάκι παρά εκεί ! Σωστά κύριε επίτιμε δημότη της Ιτέας ;... Ποιόν πήγες κι έκανες επίτιμο δημότη μωρέ Παπαλάϊε ;...