Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΛΑΡΚΟ: Και όμως λεφτά υπάρχουν! Ο Πρόεδρος κάνει προσλήψεις!

Φωτογραφία για ΛΑΡΚΟ:Και όμως λεφτά υπάρχουν! Ο Πρόεδρος κάνει προσλήψεις!

Φαίνεται πως, ορισμένα υψηλόβαθμα στελέχη που διορίστηκαν σε εταιρείες του Δημοσίου, δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Ο Πρόεδρος της ΛΑΡΚΟ, για παράδειγμα, κ. Γριμάνης, ετών 73 (κάτι τέτοια θα βλέπει η Τρόϊκα και θα πάει τα όρια συνταξιοδότησης όχι στα 67, αλλά στα ...77!), ανέλαβε σταυροφορία κατά της ...ανεργίας. Έτσι, με το καλημέρα άρχισε τις προσλήψεις! Και τι προσλήψεις! Μην πάει το μυαλό σας σε τίποτα υπαλλήλους με χαμηλό μισθό! Όχι! Ο Πρόεδρος ζεί στην ...προ κρίσης εποχή!

Παράλληλα, διατείνεται εδώ και εκεί, ότι πήγε στη ΛΑΡΚΟ για να κάνει περικοπές και να συμμαζέψει το «μαγαζί», για να γίνει πιο κερδοφόρο και κατά συνέπεια πιο δελεαστικό στους υποψήφιους αγοραστές! Τώρα, πώς θα κάνει περικοπές, όταν άρχισε τις προσλήψεις, αυτό μόνο ο ίδιος μπορεί να το εξηγήσει!
Ο νέος Πρόεδρος της ΛΑΡΚΟ από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στην εταιρεία παρουσίασε και τον ...προσωπικό του Δικηγόρο, τον οποίο και προσέλαβε φυσικά με διόλου  ευκαταφρόνητο  μισθό!
Απʼ ότι μας είπαν εκπρόσωποι των εργαζομένων ο συγκεκριμένος δικηγόρος στο παρελθόν έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στις εταιρείες του αείμνηστου Λαναρά! Ελπίζουμε να πρόκειται για συνωνυμία! Γιατί διαφορετικά, εάν ήμουν εργαζόμενος της ΛΑΡΚΟ, θα έχανα τον ύπνο μου! Εκτός και αν ο νέος Πρόεδρος τον προσέλαβε για να βάλει την εταιρεία στο ....Χρηματιστήριο Αθηνών.
Εντάξει, το καταλαβαίνουμε να θέλει ο κ. Γριμάνης, τον προσωπικό του δικηγόρο. Πήγε σε μια εταιρεία που δεν ξέρει και έχει προβλήματα! Όμως, δεν έμεινε εκεί! Σαν να μην του έφταναν καμιά δεκαριά δικηγόροι που έχει η ΛΑΡΚΟ, προσέλαβε και μια δικηγόρο από το Δικηγορικό Γραφείο του κ. Αλέξανδρου Λυκουρέζου!
Καλά, ο Πρωθυπουργός δεν έδωσε εντολή πρίν μερικές μόνον ημέρες οι προς ιδιωτικοποίηση εταιρείες να σταματήσουν τις συνεργασίες με μεγάλα δικηγορικά γραφεία, μέχρι να δούνε αν μπορεί να κάνει τη δουλειά το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους; Ο πρωθυπουργός το είπε, αλλά ο πρόεδρος της ΛΑΡΚΟ, προφανώς είναι ...αυτόνομος! Με τον Πρωθυπουργό θα ασχολείται τώρα;
Κάποιο ....πουλάκι, μας είπε, επίσης, ότι η δικηγόρος αυτή ήταν στον Όμιλο Μυτιληναίου!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: