Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΝ περνάει μέρα πια που πρωτοσέλιδα να μη φιλοξενούν 2, 3 και περισσότερες ειδήσεις απίστευτων κρατικών σκανδάλων!..


ΔΕΝ περνάει μέρα πια που τα καθημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων –και κυρίως του «Αδέσμευτου Τύπου»– να μη φιλοξενούν 2, 3 και περισσότερες ειδήσεις απίστευτων κρατικών σκανδάλων!..

 Δημιουργίες όλες των προηγούμενων δεκαετιών από το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα!.. Με πρώτο το σκάνδαλο του ασύστολου και ανεύθυνου δανεισμού των 360 δισ. ευρώ!..  ΑΣ παραθέσουμε λοιπόν μερικά από τα χθεσινά μας πρωτοσέλιδα:

«ΠΑΡΤΙ με 26.843 “μαϊμού” συντάξεις»!.. (Από την έναρξη του ελέγχου βρέθηκαν 26.843 Έλληνες να εισπράττουν συντάξεις και επιδόματα ως “τυφλοί”, “ανάπηροι” κ.λπ., ενώ είναι υγιέστατοι! Και σύμφωνα με υπολογισμούς εκατοντάδες άλλες χιλιάδες έχουν την ίδια ευνοϊκή και σκανδαλώδη μεταχείριση, με πλαστά δικαιολογητικά!..).

ΑΛΛΗ χθεσινή πρωτοσέλιδη είδηση:  «Προς αξιοποίηση 3.152 κρατικά ακίνητα»!.. (Ενώ ο συνολικός αριθμός των ακινήτων του ΔΗΜΟΣΙΟΥ είναι... 80.714, τα περισσότερα από τα οποία αραχνιάζουν άδεια!..).

ΤΡΙΤΟ σκάνδαλο – είδηση, που κι αυτή αποκαλύπτει τη διάλυση του κράτους: «...Από τους 350 οίκους ανοχής στην Αθήνα, μόνο 4 έχουν άδεια λειτουργίας»!!! ΚΑΙ πάμε στα προχθεσινά πρωτοσέλιδα του «Αδέσμευτου»:  «Κόβονται οι δεύτερες (ή τρίτες) έξτρα συντάξεις των εργατοπατέρων»!!!

(Δεκαετίες τώρα οι συνδικαλιστάδες, εκτός από την κανονική τους, έπαιρναν και δεύτερη σύνταξη!!!).  «...Στα χέρια της Αστυνομίας 2 εκατομμύρια προϊόντα – «μαϊμού» σε 4 κοντέινερ»!.. (Χρόνια τώρα γράφουμε για το παρεμπόριο. Και μόλις τώρα άρχισε να ξυπνά το κράτος!..). ΣΤΟ σημερινό μας πρωτοσέλιδο:  «...Όχι 30, αλλά 32 είναι τελικά τα πολιτικά πρόσωπα στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ για παράνομο πλουτισμό»!..

 ΑΥΤΕΣ και άλλες πολλές σκανδαλώδεις ειδήσεις.

Όλες με προέλευση της προηγούμενης διεφθαρμένης δεκαετίας. Νομίζω ότι ουδέποτε στο παρελθόν δεν αποκαλύπτονταν τόσο συχνά και αλλεπάλληλα σκάνδαλα!.. (Η θετική πλευρά της κρίσης...).

Δεν υπάρχουν σχόλια: