Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Κορυφαίοι διάλογοι πολιτικών! Θαυμάστε τους!

Σοβαρό φραστικό επεισόδιο στη Βουλή

Άγριες καταστάσεις πριν από λίγο στην Ολομέλεια της Βουλής με τον Βαγγέλη ΜΕϊμαράκη να "στολίζει" με χοντρά γαλλικά τον Προκόπη Παυλόπουλο θεωρώντας ότι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βγήκε το πρωί στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου για να "γλείψει" τον δημοσιογράφο.

Ο κ.Μειμαράκης που είχε ακούσει όσα είπε το πρωί ο βουλευτής της ΝΔ στον real fm και στο Νικο Χατζηνικολαου φώναξε τον βουλευτή να καθίσει δίπλα του την ώρα της ψηφοφορίας για τις άρσεις ασυλίας και τότε άρχισαν τα γαλλικά. Σύμφωνα με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αυτό που ακούστηκε ήταν το εξής: "Προκόπη σε άκουσα το πρωί που βγήκες να γλείψεις τον Χατζηνικολάου.

Βγήκες να του γλείψεις τα αρχ... ε;Αμα θες έλα να γλείψεις τα δικά μου που είναι πιο ωραία." Σύμφωνα μάλιστα με βουλευτές που ήταν στα διπλανά έδρανα το μάθημα "γαλλικών" του κ.Μειμαράκη στον κ.Παυλόπουλο συνεχίστηκε για αρκετή ώρα ακόμα με τον Προκόπη να έχει γίνει άσπρος σαν το πανί και να μην μπορεί να αρθρώσει κουβέντα.

www.parapolitika.gr


 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΗ ΤΑΞΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ*ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΓΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΝ Π...Ο??
ΑΠΑΠΑΠΑ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ!!!ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΤ ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΛΥΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥ....ΤΣΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΥ.ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΑΡΧ..ΙΑ , Π..ΕΣ,ΥΒΡΙΣΤΕΣ ,ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ!!
ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ*
ΑΛΛΑ ΠΟΥ ... ΚΟΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ!!ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΜΠΥΡΑΣ ΚΡΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΥΖΟΥ!!!