Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Όταν ο Άκης και η Βίκυ έδιναν 1.360 ευρώ το βράδυ και 550 ευρώ για κρασί


Το αρχείο του ίδιου του πρώην υπουργού “μιλάει” για το βίο και την πολιτεία του ζεύγους
Ένα ταξίδι στον μακρινό και εξωτικό Άγιο Μαυρίκιο στοίχισε κάτι παραπάνω... αλλά το ζεύγος, είναι πλέον γνωστό, είχε να δώσει... Δεκέμβριος και ο Άκης Τσοχατζόπουλος με τη Βίκυ Σταμάτη αναζήτησαν λίγες στιγμές χαλάρωσης στα ζεστά νερά του Αγίου Μαυρικίου στον Ινδικό Ωκεανό.

Ήταν ημέρες γιορτινές, άλλαζε ο χρόνος, το ζεύγος φαίνεται το έριξε έξω. Δεν εξηγείται αλλιώς, αφού κάθε βράδυ πλήρωναν για τη σουίτα τους 1.360 ευρώ. Βλέπετε το ξενοδοχείο Oberoi είναι έξι αστέρων, δεν είναι για πτωχούς...
Σύμφωνα με το “Βήμα” το κόστος της σουίτας δεν ήταν το μεγαλύτερο. Στα στοιχεία που βρέθηκαν στο αρχείο του Άκη Τσοχατζόπουλου εκείνες της ημέρες το ζεύγος είχε ρομαντικά τετ-α-τετ σε πανάκριβα εστιατόρια που κόστισαν 2.000 ως και 3.000 ευρώ. Μόνο το κρασί του ρεβεγιόν κόστισε 550 ευρώ.

Όλα αυτά το 2005, όταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε αρχίσει να βγαίνει απ' το κάδρο της κεντρικής πολιτικής σκηνής...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ ΤΩΝ 2 ΕΥΡΩ ΚΙ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΙΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΟΥΝ ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΗΘΕΙ Η ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΗΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΑΛΛΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ! ΒΡΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΡΕΛΗ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ! ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΑΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΗΣΕ {χα χα χα χα χα} ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΡΥΖΕΙ ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ? ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ? ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ? ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ? ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΟ ΤΣΟΛΙ ? ΜΕΣΑ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΒΑΛΑ ΠΙΣΣΑ ΠΙΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ !!!

Ανώνυμος είπε...

Ακούστηκε και πρώην βουλευτής Φωκίδας μπλεγμένος με τον Άκη. Για ψάξτε λίγο εάν ευσταθεί.

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΛΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΞΕΡΑΝΕ ΟΛΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΚΟΜΕΝΙΑΡΗΔΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ...ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ....ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΧΑΙΡΕΣΕ ?ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ?
ΠΕΣΑΤΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΨΗΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΑΤΕ!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ(ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ?)ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΕΧΟΥΝ....
ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ??
ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΜΟΝΟΜΙΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ 9.02 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ! ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ {για να ισοβαθμησετε αλλα δεν σας βγαινει} ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΚΑΛΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ!!! ΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΠΟΣΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΠΕΡΑΣΑΝΕ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΤΙ ΒΙΛΕΣ ΖΟΥΝ ! ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ !!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ *ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?*
ΓΙΑ ΠΕΣΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΛΗΤΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΓΚΛΑΝΟΣ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΕΝΟΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ.ΤΟΝ ΑΜΠΑΚΟΥΛΑ ΕΦΑΓΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑΡΤΑ ΣΚΑΤΟΜΑΣΟΝΟΙ,ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΔΩΤΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΩ : ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΖΕΦΡΥ ΜΠΕΝΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΙΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ! ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ! ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΒΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ !!!