Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Συγχαρητήρια από τον κο Ιωάννη Ράμμο για συμπολίτες μας Αξιωματικούς, που προήχθησαν στην Πολεμική μας Αεροπορία.


Τους συμπολίτες μας Αξιωματικούς Ιπταμένους της Πολεμικής Αεροπορίας, Γεώργιο Ζουμά και Συμεών-Χαράλαμπο Ψιμούλη, οι οποίοι στις πρόσφατες κρίσεις προήχθησαν επάξια στο βαθμό του Ταξιάρχου, συγχαίρω θερμά και εγκάρδια τους εύχομαι και σε ανώτερα.

Αντιπτέραρχος (Ιπτ.) Ιωάννης Ράμμος

Επίτιμος Υπαρχηγός Τακτικής Αεροπορίας

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από πότε η Καρτερία Δημοσιεύει Δελτία τύπου αυτοπροβολής του κάθε κομματικού υποψήφιου; Και μάλιστα με φωτογραφία μήπως και τον μπερδέψουμε με κανέναν άλλον! Μου θυμίζει τοπική μικρή εφημερίδα όπου η γιαγιά και η θεία ανακοινώνουν τις ευχές τους στο εγγόνι που πέρασε σε Σχολή. Ξέρετε άν είχε ασχοληθεί ποτέ ο κος Ράμμος με την καυτή πραγματικότητα της περιοχής μας; Είχε πάρει θέση ποτέ για κάτι; Απλώς του δώσατε το βήμα να πεί είμαι παρών! Το blog δημιουργήθηκε για να δηλώνει παρών ο κάθε ένας με πολιτικές φιλοδοξίες;

ΑΣΤΙΓΓΑΣ είπε...

Εχει απόλυτο δίκηο κυρία ΚΑΡΤΕΡΙΑ ο 9.26. Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά? Ο κύριος Ράμμος μπορεί να μήν σέβεται το Αξίωμα και το Βαθμό του(Δεν θέλουμε αξιωματικούς γλάστρες ) ας σεβαστεί η "ΚΑΡΤΕΡΙΑ" όμως το πολεμικό πλοίο "σύμβολο"(που χρησιμοποιεί τό όνομά του)

Ανώνυμος είπε...

Άν υπάρχουν δύο τρείς αξιόλογοι άνθρωποι που δύνανται να βοηθήσουν την Φωκίδα στους δύσκολους αυτούς καιρούς, ένας απο αυτούς να είστε σίγουροι πως είναι ο Ι.Ράμμος. Διότι πέραν του ακέραιου χαρακτήρα του, ήταν ένας πραγματικός συμπατριώτης Αξιωματικός της Πολ.Αεροπορίας, ο οποίος φρόντιζε όπου συναντούσε στην καριέρα του Φωκιδέα, ανεξαρτήτως χρώματος και αρώματος, να βοηθάει όσο μπορούσε και ας καπηλεύονταν κάποιοι "δήθεν" την βοήθεια αυτή για ψηφοθηρικούς λόγους. Και επιπλέον με την συγχαριτήρια επιστολή που έστειλε στην "Καρτερία" δεν ενοχλεί και κανένα. Η δε "Καρτερία" έκανε το αυτονόητο, δημοσίευσε την επιστολή αυτή και το ίδιο πιστεύω θα πράξει και για οποιονδήποτε άλλο πολίτη. Μην τα βλέπουμε όλα αρνητικά!

Ανώνυμος είπε...

Προς τον σχολιαστή 5:50
Το ότι βοήθησε σαν στρατιωτικός πατριώτες του απο την Φωκίδα, αυτομάτως έγινε και αξιόλογος άνθρωπος για να βοηθήσει τον προβληματικό μας τόπο; Έχει ένα μεγάλο προσόν που είναι δυσεύρετο στα μέρη μας : Είναι καλό παιδί και είναι ΑΦΘΑΡΤΟΣ. Και αυτό θα θελήσουν να το χρησιμοποιήσουν κάποιοι. Όμως η πιάτσα είναι γεμάτη καρχαρίες και ο κος Ράμμος απλά είναι ...φρέσκο κρέας στην θάλασσα. Και τίποτα άλλο! Και βέβαια δεν είναι ΄συμπατριώτης΄ αξιωματικός...

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 5.50 δεν υπάρχουν προβληματικοί τόποι προβληματικοί άνθρωποι υπάρχουν που κρατάνε το τόπο πίσω σαν και σένα που μιζεριάζεις και γρινιάζεις διαρκώς ρε κακομοίρη εσύ τι έχεις προσγέρει στη κοινωνία σου και σε πείραξαν τα συγχαρητήρια του πτέραρχου, μακάρι να είχες τη μισή του σμνότητα και εντιμότητα δυστυχισμένε, βγαλε βρε το φερετζέ της ανωνυμίας και άσε μας να γελάσουμε με τη ψυχή μας όταν σε δούμε μίζερε κακομοίρη και στενόψυχε.

Ευάγ.Κοντογεώργος είπε...

Και κακώς ασχολείσται με τον Ανώνυμο 5,50 γιατί απλά είναι ανώνυμος..

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ,ΠΛΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ.ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ.ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΠΙΣΙΝΗ,ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ,ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΛΗΝ ΛΙΓΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ Ν ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΝΑ ΚΟΚΑΛΟ ΣΑΝ ΤΑ ΧΑΣΑΠΟΣΚΥΛΑ.ΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΕΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ Η ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ.ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ. Η ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.ΨΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ.