Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ΙΣΤΟΧΩΡΟΥ ”ΚΑΡΤΕΡΙΑ” ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ


Κατ αρχήν πρέπει να σε ευχαριστήσουμε που μας επιλέγεις για την ενημέρωση σου. Το σχόλιο που έγραψες στο facebook  (δεν λέμε το όνομα σου) είναι άποψη σου, το σεβόμαστε  και φυσικά δεν θα το διαγράψουμε.

Όμως θα απαντήσουμε.

--------------

Το σχόλιο:  "Σιγά μην ξέχναγε ο διαχειριστής της Καρετίας να προβάλει την Χρυσή Αυγή. Απορώ πως κάποιοι που λένε ότι είναι αριστεροί ανέχονται αυτήν την κατάσταση."

--------------

Δυστυχώς, διαπιστώνουμε πως όταν προβάλαμε θέματα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, (σε αυτά που έχει δίκιο και συμφωνούμε) τον οποίο και στηρίζεις ανοικτά, δεν μας σχολίασες, υπέρ ή κατά και επώνυμα! Κρίμα!

Εμείς όμως θα συνεχίσουμε να το κάνουμε!

Ποτέ, δεν στηρίξαμε κανένα πολιτικό φορέα, κόμμα κλπ αλλά, ένα χρόνο τώρα προσπαθούμε  και μιλάμε πάντα αντιμνημονιακά. Όπως και εσύ.

Εσύ όμως, δείχνεις μια εμπάθεια απέναντι σε ορισμένα θέματα, αναρτήσεις και άρθρα μας. Είναι η άποψη μας και πρέπει να τις… σέβεσαι. Ή μην τις διαβάζεις !

Είναι η άποψη των χρηστών του ιστοχώρου μας, αλλά, για πες μας, μια ανάρτηση μας, που στηρίξαμε τη Χρυσή Αυγή. Καμία.

Προσοχή μόνο, μην σου χτυπήσει Πακιστανός βιαστής την πόρτα σου! Τότε θα ζητήσεις τη βοήθεια της Χρυσής Αυγής; Ή ο εγωισμός σου δεν θα σε αφήσει;

Ή μήπως δεχτείς το γεγονός;

Μήπως πας και μάρτυρας υπεράσπισης στον Πακιστανό;

Θέλω πολύ να το δω αυτό!  

Τότε να διαβάσουμε τις απόψεις σου! Τότε θα γελάμε;

ΟΧΙ! ΦΙΛΕ… ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ!

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ;;;

Εσύ θα σχολιάζεις;

Κρίμα φυσικά για το θύμα.  Δυστυχώς!

Ξύπνα! Έχεις χρόνο…


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καρτερια
εχουν μεινει ψυχολογικα προβληματα απο τοτε που κλειναμε το δρομο για τον καλλικρατη
εφθασε λοιπον καποιος απο την αμφισσα κατα τις 2 και κοπανιοτανε σα το χταποδι γιατι λεει δεν τον αφηναμε να παει στο σπιτι του να φαει ενα ζεστο πιατο φαι
ε αμα το τρως κρυο το φαι... ειναι ενα θεμα
εδω στην ιτεα πριν απο ενα μηνα μετα απο καταγγελιες των παιδιων,πιασανε πακι ο οποιος ειχε φωτο απο κοριτσακια του δημοτικου της ιτεας στο κινητο του
τα παιδια παιζανε στο δρομο κι αυτος κρυμενος πισω απο τον καδο τα εβγαζε φωτο....γιατι μπορει να μας πει?????εκει γιατι δεν ξεσηκωθηκε κανεις η τωρα θα ....ξεσηκωθει??
καρτερια οπως καταλαβαινεις
μηπως μα ςαξιζουν αυτα που τραβαμε τελικα..........

Admin είπε...

Δεν είμαι ανώνυμος, σχολιάζω επώνυμα. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί με παρουσιάζετε σαν ανώνυμο.
Εσείς κρύβεστε πίσω απο τον σύλλογο Καρτερία.
Μπορείτε να κάνετε είτε επώνυμο είτε ανώνυμο ιστολόγιο όπως έχουν κάνει και πολλοί άλλοι και να γράφετε εκεί τις απόψεις σας.
Δεν μπορείτε να συνεχίσετε να ψαρεύετε στα θολά νερά.
Δεν μπορεί να αποτελεί άποψη της Καρτερίας ότι κινδυνεύετε να σας βιάσει Πακιστανός και ότι από αυτό θα σας προστατεύσει η Χρυσή Αυγή. Αυτές είναι ψυχώσεις σύνδρομα και ψέμματα που ανήκουν σε ρατσιστές. Μπορεί να κρύβεστε και να λέτε ότι είστε Νέα Δημοκρατία ή Ανεξάρτητοι Έλληνες όμως δεν μπορείτε να λέτε ότι εκπροσωπείτε τις απόψεις ενός συλλόγου γράφοντας συνεχώς τις προσωπικές σας απόψεις.
Η δημοσίευσή σας σχετικά με τον σχολιασμό μου δεν αποτελεί αναδημοσίευση του ακροδεξιού στόχου όπως συνηθίζετε αλλά εκφράζει τις πραγματικές απόψεις σας και αποτελεί τη καλύτερη ομολογία σχετικά με την καταγγελία μου.
Τσιάμης Αποστόλης

Ανώνυμος είπε...

εγω παντως διαβάζοντας την απάντησή σας και μόνο, διαπιστώνω μια ταυτιση με ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

το προβλημα ειναι διπλο. πως ειναι τυφλος ο λαος και δεν βλεπει οτι η χρυση αυγη στην ουσια ειναι η τυφλη βια ,η ιδια με του πακιστανου(βλεπε τραγουδακι αουσβιτς, επαινους στα ες ες ,χασιμο νεφρου του αιγυπτιου κλπ).δεν μπορει να εκφραζει τον απλο ανθρωπο αυτη. απ την αλλη με προβληματιζει οτι καποιες φυλες δεν εχουν ορια γιατι μεγαλωνουν ωστε να επιβιωσουν με καθε τροπο(ο πακιστανος δεν ειχε καποια ψυχοπαθολογικη προσωπικοτητα. το ειπε και μονος του οτι το εκανε γιατι το κοριτσι αρχισε να φωναζει και μετα ασελγησε γιατι δεν λογαριασε το κοριτσι σαν ανθρωπο. αυτο ειναι σταση ζωης και δεν ειναι συμβατη με την κοινωνια μας.)δεν φτανει η θεση θα τους δωσω ταξιδιωτικα εγγραφα. πρεπει να βρεθουν τροποι καποιες φυλες που ειναι ασυμβατες να φυγουν και να το σκεφτει σοβαρα και ο συριζα αντι να κανει ευκολες δηλωσεις γιατι εδω χρειαζεται μελετη .χωρις αυτα να σημαινουν οτι συμφωνω με την τυφλη βια και σκουπα για ολους τους ξενους. με τη βια δεν λυνονται τα προβληματα

Ανώνυμος είπε...

εδω δεν μπορεις να τα βρεις με την ευρωπη,θα κανεις πολυπολιτισμικη κοινωνια με αλλες κουλτουρες και σταση ζωης?

Ανώνυμος είπε...

Κι αν σου κτυπήσει τη πόρτα ο έλληνας βιαστης;

Admin είπε...

Λοιπόν τέρμα τα ψέματα και οι υπεκφυγές.
Την ίδια μέρα που έγινε το έγκλημα στην Πάρο έγιναν και πολλά άλλα εγκλήματα , αλλά αυτά δεν ενδιαφέρουν τους ρατσιστές και τους τραπεζίτες. Ένας παππούς π.χ. στην Ρόδο έκανε και αυτός σεξουαλικό έγκλημα, ασελγούσε στο εγγονάκι του. Κανένας ρατσιστής και ψευτοευαίσθητος για την εγκληματικότητα δεν το έκανε θέμα.
Ο λόγος είναι απλός οι Τραπεζίτες θέλουν να μας κλέβουν και μας βάζουν αντί να προσηλωνόμαστε στις κλεψιές τους, να κοιτάζουμε εκεί που μας δείχνουν οι συνεργάτες τους κυβερνητικοί και φασίστες, τους μετανάστες. Για την Αγροτική Τράπεζα κουβέντα.
Η κρίση στην κοινωνία μας οφείλεται στους τραπεζίτες και όσο για τους μετανάστες είναι και αυτοί θύματα των οικονομικά ισχυρών σε όλο τον κόσμο.
Στην Φωκίδα ο πληθυσμός σε μία δεκαετία μειώθηκε κατά 20%, τεράστιο ποσοστό δηλαδή έγινε εσωτερικός ή εξωτερικός μετανάστης, ας αφήσουν λοιπόν τα ψέματα για τον μεγάλο αριθμό των μεταναστών στον τόπο μας. Δεν τους ενδιαφέρουν οι μετανάστες , είναι απλά ένα πρόσχημα. Αν δεν υπήρχαν αυτοί κάπου αλλού θα μας έβαζαν να κοιτάζουμε η κυβέρνηση και οι φασίστες για να μην βλέπουμε ποιοι μας κλέβουν κάθε μέρα.
Η ιστοσελίδα της Καρτερίας δεν είναι σελίδα συλλόγου.
Όποιος από τους Συλλόγους που συμμετέχω (Σύλλογος γονέων και Κηδεμόνων, Σύλλογος Γεωπόνων, Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής ενότητας Φωκίδας, κλπ) και αντίστοιχα συμμετέχουν και οι αναγνώστες σας, αν έβγαζε στην σελίδα του και αναρτούσε κείμενα σαν τα παρακάτω, αυτό θα αποτελούσε αιτία διάλυσης του Συλλόγου, ή μετατροπής του σε ακροδεξιά πολιτική ομάδα.
http://karteria1.blogspot.gr/2012/05/blog-post_2888.html
ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΕΦΕΣΣΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ!! ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΒΟΥΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΑΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!

ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ!...

http://karteria1.blogspot.gr/2011/12/blog-post_2983.html
ΡΙΧΤΕ ΔΥΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ!

Σαν Αυτοδιοικητικό Κίνημα Περιφέρειας Στερεάς έχω να σας δηλώσω ότι οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο και το προφίλ Facebook της Καρτερίας. δεν εκφράζουν το Αυτοδιοικητικό Κίνημα παρόλο που κάποια μέλη του Αυτοδιοικητικού κινήματος είναι μέλη της Καρτερίας.
Αν αυτά τα μέλη δεν θέλουν ή δεν μπορούν να διαχωριστούν από ακροδεξιές απόψεις και δημοσιεύσεις είναι δικό τους θέμα , έχω όμως υποχρέωση να διαχωρίσω το Αυτοδιοιοκητικό κίνημα από τους διαχειριστές των σελίδων που προανέφερα.

Τσιάμης Αποστόλης

Ανώνυμος είπε...

οταν ηθελημενα μπερδευεις τους μεταναστες με τους παρανομως εισερχομενους στη χωρα σου και στο σπιτι σου κυριε τσιαμη τοτε κατι
πραγματικα δεν παει καλα στη σκεψη σου
αν καποιος( υποθετικα μιλαω παντα και ειναι κατι που απευχομαι)παρανομως εισερχομενος στη χωρα μας,δημιουργησει μια δυσαρεστη για εσενα η την οικογενεια σου κατασταση,εσυ δεν θα πας πρωτος και θα ζητας το κεφαλι του αστυνομικου διευθυντη και καθε υπευθυνου επι πινακι γιατι τον αφησε να τριγυρνα παρανομα στην πολη μας????
γιατι λοιπον σημερα το συριζα με ανακοινωση κατηγορει την αστυνομια για πογκρομ εναντιον μεταναστων στον φυσιολογικο ελεγχο και εξακριβωση που γινεται στην αθηνα???

Βαγ.Κοντογεώργος είπε...

Κε Τσιάμη όλοι οι εγκληματίες πάσης φύσεως είναι καταδικαστέοι - εφόσον φυσικά αποδειχθεί αυτό γιατί καλώς η κακώς έχουν το τεκμήριο της αθωώτητας - και σωστά κατά την προσωπική μου απάψη θα ήταν να επανέρθει η θανατική ποινή.

Είτε σας αρέσει όμως είτε όχι κατα την διάρκεια της Δικτατορίας που η θανατική ποινή ήταν ενεργή τα εγκλήματα απο Έλληνες τότε ήταν ελάχιστα.
Να μην κάτσω τώρα και σας θυμήσω τι είχε συμβεί σε ένα Ζευγάρι Γερμανών που λήστευαν πρατήρια περίπου το 1969 και είχαν συλληφθεί στην Κόρινθο.
Για να μείνουμε όμως στο θέμα μας..

Σαφώς και θα συμφωνήσω ότι και στον Ελληνικό Λαό υπάρχουν βδελύγματα και εγκληματίες

ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ..

Οι Πάσης Φύσεως Αλλοδαποί πολλπλασιάζονται μέρα με την μέρα άρα πολλαπλασιάζεται και το έγκλημα σε όλες τις βαθμίδες.

ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΛΥ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΤΕ , ΝΑ ΤΑΙΖΕΤΕ , ΝΑ ΝΤΑΝΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΚΑΜΜΙΑ 100ΑΡΙΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.

Αλλά με ξένα κόλλυβα όλοι κάνουμε μνημόσυνα...

Εν κατακλείδι..
ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ.

Και ναι Κε Τσιάμη..
Μογγόλοι είναι οι Τούρκοι...
Να πέσουν κανα δυο να κάνουνε Ανάσταση ...
Να "φάνε" όσους μπορούν περισσότερους οι Κούρδοι Şemdinl για να μην έχουμε πολύ δουλειά εμείς όταν έρθει η ώρα.

Αφήστε τις γνωστές καραμέλες περι τραπεζιτών και λοιπών πράσσιων , ερυθρών και πορτοκαλί αλόγων γιατί έχετε καταντήσει το λιγότερο βαρετοί.

Κανείς του ΚΚΕ δεν μου έχει απαντήσει εφόσον χτυπιόσαστε και λέτε τόσα ο κατώτατος μισθός , να μην γίνονται απολύσεις , να μην πλήτετε το εργατικό προσωπικό και τόσα άλλα εσείς τι εφαρμόζετε στην ΤυποΕκδοτική σας.

Κανείς του ΚΚΕ δεν μου έχει απαντήσει ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ;;;
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΑΤΕ ;;;

Κανείς του ΚΚΕ δεν μου έχει απαντήσει...
ΤΕΛΙΚΑ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΛΟΥΧΙΏΤΗΣ (ΚΛΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ) ΗΤΑΝ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Ή ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΈΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ;;

Και για απαντήστε μου λοιπόν και στο φλέγον ζήτημα των Ημερών.
Εφόσον σύμφωνα με την Ελ.Στατ. δεν συνάδει η απόγραφή που Ελληνικού Πληθυσμού με την Δύναμη του Εκλογικού Σώματος γιατί το ΚΚΕ δεν σηκώνει Θύελλα Αντιδράσεων και να ζητήσει εκ νέου εκλογές ;;;

Ξεκαθαρίστε τι θέλετε λοιπόν με το κόμμα σας και μετά ανοίξτε πάλι συζήτηση..

Η Ιστορία ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΥΠΕΡ ΣΑΣ..

Κλείνοντας...
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ/ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΞΩ..
ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΟΉΘΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κε Τσιάμη είστε μέλος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και παίρνετε θέση υπέρ των εγκληματιών μεταναστών που βιάζουν ελληνόπουλα; Μπράβο σας.
Το κατεβατό που διαβάζω είναι περισσότερο με προβολή του προσώπου σας και χωρίς ουσία για λύση προβλημάτων που δημιουργεί ο φασισμός όπως λέτε.
Ευτυχώς όμως γιατί εστί ξέρουμε ποιοι κυκλοφορούν ανάμεσα μας και ποιοι θα ζητήσουν ξανά την ψήφο μας στις επόμενες εκλογές.
Πόσα χρόνια είστε στην περιοχή και παίρνετε θέση για όλα; Τόσο καλός γνώστης της κατάστασης είστε;
Και τέλος κε Τσιάμη η λέξη φασίστας χρησιμοποιείται συνήθως με αρνητική σημασία, συχνά ως μια ετικέτα για επίκριση μιας αντίθετης άποψης, υποδηλώνοντας απολυταρχισμό και αντιδημοκρατική αντίληψη. Άρα και η Χρυσή Αυγή μπορεί άνετα να σας αποκαλέσει φασίστα. Ένας γονιός.

Ανώνυμος είπε...

σε εχει τυφλωσει τοσο η ιδια σου η προπαγανδα που δεν βλεπεις την απασφαλισμενη χειροβομβιδα μεσα στην χωρα μας
εκατονταδες χιλιαδες νεαρης ηλικιας παρανομοι εισβολεις, ειναι αναμεσα μας,αναμεσα στα παιδια μας
ανθρωποι με διαφορετικη αντιληψη για την γυναικα,τα παιδια,τους γεροντους, την ιδια τη ζωη
μηπως νομιζεις οτι για να μην μας πεις εσυ ρατσιστες,θα αφησουμε τα παιδια μας,τους ηλικιωμενους και γενικα την κοινωνια μας να οδηγηθουν ως προβατα σε σφαγη ωστε να περνανε αυτοι καλα κι εσυ καλυτερα?????
εισαι γελασμενος και θα το δεις
τραβα τωρα να βγαλεις καμια ανακοινωση εναντιον της ελληνικης αστυνομιας που ξεβρωμιζει την αθηνα απο τα προστατευομενα ινδαλματα σου.......