Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ


Το πρώτο, και το πιό μεγάλο προτεκτοράτο είναι πρό των πυλών με την στήριξη τις Νέας Μέσης Ανατολής.

Το όνομα αυτού Κουρδιστάν.

Το μόνο αρνητικό σε αυτήν την σχεδιασμένη εξέλιξη είναι ο τομέας του P.K.K.που έχει Μαρξιστική ιδεολογικοπολιτική τάση. Είναι το μόνο πρόβλημα για όλους τους ρυθμιστές,ακόμη και για την Ρωσία του Πούτιν.

Ο σχεδιασμός γίνεται καθημερινά όλο και πιό φανερός στον απλό θεατή που βλέπει πως Κούρδοι υπάρχουν στο Βόριοανατολικό Ιράν,στο Βόρειο Ιράκ,στην Νότιοανατολική Τουρκία,και σε όλη την Βόρια Συρία.
Ένα ενωμένο Κουρδιστάν 30.000.000 που θα είναι πιστοί σύμμαχοι του ΝΑΤΟ,και του Ισραήλ είναι ότι θετικότερο για τους γεωπολιτικούς σχεδιασμούς των Η.Π.Α.,τις Ε.Ε.και της Ρωσίας και ας φένεται πως αντιδρά αρνητικά σε αυτό το γεωπολιτικό παίχνιο.
Η Ρωσία με την στάση της στην συγκεκρυμένη διαμάχη απέναντι στο ΝΑΤΟ προσπαθεί να διαφυλάξει τα ρούχα τις για να έχει σύγουρα τα μισά(Καύκασος). Ο μεγάλος χαμένος θα είναι ο Τουρκικός μεγαλοϊδεατισμός που στήθηκε θεωρητικά απο τον υπουργό εξωτερικών τις Ντοβούτογλου.
Η ήττα αυτή της Τουρκίας και η όποια αντίδραση που απορέει απο αυτήν θα είναι ο καταλύτης τον όποιων εξελύξεων που θα επιρεάσουν άμεσα και την πατρίδα μας την Ελλάδα. Μία πατρίδα που διαχρονικά η εθνική τις κυριαρχία ήταν χειραφετημένη απο τις Μεγάλες Δυνάμεις δόσεις,και περιορισμένη μεταξύ Τατόϊου,Ψυχικού,και Εκάλης(η Δραπετσώνα πάντα ήταν Δραπετσώνα)!!!
Η ανυπαρξία Ελλήνων ηγετών περιορίζει κάθε ελπίδα για αντίσταση σε όλους αυτούς τους γεωστρατηγικούς σχεδιασμούς,τρανό παράδειγμα είναι η επίσκεψη του Πέρες στην Αθήνα. Επίσημα λοιπόν η Ελλάδα παραδίδει τουλάχιστον το θεωρητικό στρατηγικό της βάθος στο κράτος του Ισραήλ.
Όπως κάποτε παρεδόθει ουσιαστικά στους Σελτσούκους Τούρκους η Κωνσταντινούπολη προκειμένου να μήν πέσει στα χέρια της Εσπερίας και του Πάππα. Σήμερα για να μήν περιπέσει στην Τουρκία η επικράτεια της Ελλάδος στην Ανατολική Μεσόγειο (Α.Ο.Ζ.)μεταβιβάζεται η υπεράσπιση των δικαιωμάτων στον γεωπολιτικό χώρο στο δυνατό Ισραήλ.
Η ιστορία θα καταγράψει για άλλη μία φορά την ανεπάρκεια τις Ελλάδος να υπερασπίσει τα νόμιμα δικαιώματα τις.
Κουράγιο για ότι έρχεται.
Π.Τ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ Η ΜΑΣΟΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.