Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Ιδιοκτήτης Tesla κλειδώθηκε έξω από το όχημα και χρειάζονται 26.000 δολάρια για να ξαναμπεί

Ισχυρίζεται ότι κλειδώθηκε έξω επειδή "πέθανε" η μπαταρία και η αντικατάσταση κοστίζει 26.000 δολάρια



Ένας ιδιοκτήτης Tesla στον Καναδά ισχυρίζεται ότι κλειδώθηκε έξω από το όχημά του, αξίας 140.000 δολαρίων, μετά από ζημιά της μπαταρίας αλλά ενημερώθηκε πως η αντικατάσταση θα κοστίσει 26.000 δολάρια.

Ο Mario Zelaya δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok λέγοντας ότι το Model S του, που αποκάλεσε «σκουπίδι», πέθανε και ότι το αυτοκίνητο είναι κλειδωμένο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μπει μέσα.

«26 χιλιάδες δολάρια για μια νέα μπαταρία. Κλειδωμένος έξω από το αυτοκίνητο. Χρειάζεται ανάκληση», έγραψε στη λεζάντα.

@supermariozelaya Replying to @Mario Zelaya Here’s an update and some clarifications on my dead 💩 Tesla. Also, someone is buying it tomorrow for $19K and is taking on the responsibility of opening up the car. I got 85 messages on FB Marketplace on it 😅. Guess I’m selling it for cheap? #tesla #car ♬ original sound - Mario Zelaya

Όπως εξήγησε, τα μοντέλα του 2013 και 2014 είχαν προβλήματα με διαρροή υγρού από το σύστημα κλιματισμού στο πακέτο μπαταριών. Για τον λόγο αυτό ζήτησε να εμπλακεί και το υπουργείο μεταφορών του Καναδά, με το τελευταίο να πραγματοποιεί έρευνα.

Επιπλέον σημείωσε πως ήρθε σε επαφή και με έναν άλλο ιδιοκτήτη Tesla που αντιμετώπιζε το ίδιο πρόβλημα με την μπαταρία του αυτοκινήτου του και δεν μπόρεσε να βρει λύση. 

«Η Tesla προσπαθεί να κρύψει τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι», ανέφερε. «Δεν δίνουν καμία εξήγηση γιατί πέθανε η μπαταρία τους», συνέχισε και πρόσθεσε πως όταν οι ιδιοκτήτες Tesla παίρνουν το αυτοκίνητό τους από το σέρβις, η μπαταρία δεν έχει περάσει από ελέγχους.

Ο Zelaya ανέφερε ακόμα ότι η εγγύηση του έχει λήξει εδώ κι ένα χρόνο και ήθελε να το πουλήσει, αλλά δεν μπορεί επειδή τα χαρτιά του αυτοκινήτου ήταν κλειδωμένα μέσα. Οπότε ξόδεψε 30 δολάρια για να βγάλει νέα και να προχωρήσει την διαδικασία πώλησης.

«Δεν θα ξαναγοράσω ποτέ άλλο Tesla», δήλωσε, ενώ δημοσίευσε και δεύτερο βίντεο, όπου λέει ότι πούλησε τελικά το αυτοκίνητο.

«Αυτό θα είναι το τέλος του ταξιδιού μου στην Tesla. Είναι έξω από τη ζωή μου. Κρατήστε το μακριά από τη δική σας», είπε. 

@supermariozelaya Replying to @NoMoreBoobSweat I couldn’t agree more. People need to wake up. I got contacted by someone suing Tesla for an almost identical problem to mine. I’m going to see if I can help them in their court case. Looking back, I would have had an extra $3mm if I bought the stock instead of the car. 😂 #tesla #car ♬ original sound - Mario Zelaya


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια: