Τρίτη 11 Μαΐου 2021

΄Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Προκάλεσαν ασφυξία στην 20χρονη, τι είπε ο σύζυγός της- Σκότωσαν και τον σκύλο

Σοκάρουν οι πρώτες πληροφορίες για το έγκλημα σε μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, όπου ληστές σκότωσαν μία 20χρονη γυναίκα.
Τρεις οι δράστες, σκότωσαν την 20χρονη, αφαίρεσαν 10.000€ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες



Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στη σοφίτα της μεζονέτας, ενώ ο σύζυγός της εντοπίστηκε δεμένος σε καρέκλα, δίπλα στο 11 μηνών βρέφος του ζευγαριού. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι δράστες σκότωσαν και τον σκύλο της οικογένειας, τον οποίο κρέμασαν μέσα στο σπίτι.

 

Οι δράστες φαίνεται πως προκάλεσαν με ασφυξία τον θάνατο της 20χρονης γυναίκα, καθώς δεν φέρει εξωτερικά τραύματα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. Ο σύζυγός της είπε στους αστυνομικούς ότι κάποια στιγμή μπόρεσε να κινηθεί, δεμένος και να ενεργοποιήσει το τηλέφωνό του, ακουμπώντας τη μύτη του, καταφέρνοντας να ειδοποιήσει την Άμεση Δράση.

 

Ο άνδρας, που είναι πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, είπε στους αστυνομικούς ότι περίπου στις 04:30 τα ξημερώματα εισέβαλαν στο σπίτι τρεις άνδρες με κουκούλες, παραβιάζοντας παράθυρο στην πίσω πλευρά της μεζονέτας.



Οι ληστές έδεσαν τον άνδρα σε μία καρέκλα και άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι, αναζητώντας χρήματα και κοσμήματα. Σύμφωνα με τον ίδιο, αφαίρεσαν 10.000 ευρώ και διέφυγαν.

 

Αστυνομικοί κάνουν έρευνα για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό στη μεζονέτα όπου διαπράχθηκε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Τις έρευνες έχει αναλάβει η Ασφάλεια Παλλήνης και το τμήμα ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.



πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπως είπε και ο ΣΥΡΙΖΑ, αν μπουν στο σπίτι σας ληστές, κάντε ότι κοιμάστε.

Ανώνυμος είπε...

Το γεγονός είναι τραγικό κι εσύ βρήκες να πεις για τον ... ΣΥΡΙΖΑ !!! 😮😮😮

Απελπισία βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κι επί ΝΔ τους θερίζουν σαν τα στάχυα. Τι δημοσιογράφους, τι επιχειρηματίες στην Ζάκυνθο, τι απλό κόσμο, ούτε στην Κολομβία δεν έχει τόσα.... 😥😥😥

Αν μου έλεγες και οι 300 θέλουν κρέμασμα, τότε μάλιστα !!!