Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Δελτίο τύπου της Επιτροπής Πολιτιστικών Εκδηλώσεων της Δ.Ε. Ιτέας

"Δελτίο τύπου 
Επιτροπής Πολιτιστικών Εκδηλώσεων της Δ.Ε. 
Ιτέας Κίρρας Τριταίας.
Σήμερα ολοκληρώθηκε ένα Πλούσιο Πρόγραμμα Αποκριάτικων Εκδηλώσεων στην Δημοτική μας Ενότητα.
Η Επιτροπή μας συστάθηκε με τους εκπροσώπους των Συλλόγων υπό την αιγίδα της Δ.Ε. και του Αντιδημάρχου κ. Ανδρέα Παναγιωτόπουλου ο οποίος όρισε υπεύθυνη την Αντιπρόεδρο της Δ.Κ.Ιτέας κ. Μαρία Καλπούζου,συμμετείχε  επίσης ως μέλος ο πρόεδρος τηςΤριταίας κ. Παναγιώτης Τσακίρης και η Τοπική Σύμβουλος Κίρρας κ. Γεωργία Καπαρέλη. Με σκληρή προσπάθεια και πολύωρες συναντήσεις στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δήμου η Επιτροπή διευρύνθηκε με εθελοντές,κατένοιμε αρμοδιότητες σε όλους και εργάστηκε στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, όπου η κ. Σούζη Τσατσαρώνη την λειτούργησε εθελοντικά και για πολλές ώρες. Στην βιβλιοθήκη εργάστηκαν οι σύλλογοι γονέων με την κ. Αγγελική Τσακίρη και τον κ. Ευστάθιο Μαλάκη. Ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Κίρρας κ.Ηρακλής Σαλαγιάννης από το πρωί του Σαββάτου έφτιαξε τα άρματα με τον κ. Παναγιώτη Τσακίρη, τον κ. Θωμά Σπάρταλη,τον κ. Δημήτριο Μαργώνη και τους μαθητές του Λυκείου Ιτέας. Οι φίλοι της Κίρρας συμμετείχαν με άρμα επίσης, ο Αθλητικός Σύλλογος Ιτέας με δυναμική παρουσία, η κ. Γεωργία Τσατσαρώνη με πολύτιμη προσφορά και ο Δημήτρης Παπαναστασίου ο οποίος έδωσε σώμα και ψυχή για το καρναβάλι και  τα σουβλάκια! Οι υπάλληλοι του Δήμου επίσης με πέραν του ωραρίου τους εργασία, ηκ. Ιωάννα Καστανά επίσης με την μεγάλη της συμβολή στη συμμετοχή των παιδιών από τον κρυμμένο θησαυρό,η κ. Αργυρούλα Μέγγου από τον Εμπορικό Σύλλογο.Επίσης 
το κουρείο Ιτέας,το κατάστημα Βερόπουλος,το ζαχαροπλαστείο Αρχοντικό, το καφεκοπτείο Ιτέας κ.α πρόσφεραν για την εκδήλωση καραμέλες και γλυκά!  Τελειώνοντας ένα μεγάλο μπράβο στα Ιτιωτόπουλα και Κιρραιόπουλα για την με πάθος συμμετοχή τους!
Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι γιατί ένας νέος άνεμος πνέει στην πόλη μας, μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες, αλλά με μοναδικό σκοπό τη χαρά του να ξαναβρεθούμε και να αναπτύξουμε τις σχέσεις μας γιατί έτσι θα αναπτύξουμε τον τόπο μας.
@[100000351508654:2048:Μαρία Καλπούζου] 
Αντιπρόεδρος Δ.Κ. Ιτέας"

Σήμερα ολοκληρώθηκε ένα Πλούσιο Πρόγραμμα Αποκριάτικων Εκδηλώσεων στην Δημοτική... μας Ενότητα.
Η Επιτροπή μας συστάθηκε με τους εκπροσώπους των Συλλόγων υπό την αιγίδα της Δ.Ε. και του Αντιδημάρχου κ. Ανδρέα Παναγιωτόπουλου ο οποίος όρισε υπεύθυνη την Αντιπρόεδρο της Δ.Κ.Ιτέας κ. Μαρία Καλπούζου,συμμετείχε επίσης ως μέλος ο πρόεδρος τηςΤριταίας κ. Παναγιώτης Τσακίρης και η Τοπική Σύμβουλος Κίρρας κ. Γεωργία Καπαρέλη. Με σκληρή προσπάθεια και πολύωρες συναντήσεις στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δήμου η Επιτροπή διευρύνθηκε με εθελοντές,κατένοιμε αρμοδιότητες σε όλους και εργάστηκε στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, όπου η κ. Σούζη Τσατσαρώνη την λειτούργησε εθελοντικά και για πολλές ώρες. Στην βιβλιοθήκη εργάστηκαν οι σύλλογοι γονέων με την κ. Αγγελική Τσακίρη και τον κ. Ευστάθιο Μαλάκη. Ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Κίρρας κ.Ηρακλής Σαλαγιάννης από το πρωί του Σαββάτου έφτιαξε τα άρματα με τον κ. Παναγιώτη Τσακίρη, τον κ. Θωμά Σπάρταλη,τον κ. Δημήτριο Μαργώνη και τους μαθητές του Λυκείου Ιτέας.
 
Οι φίλοι της Κίρρας συμμετείχαν με άρμα επίσης, ο Αθλητικός Σύλλογος Ιτέας με δυναμική παρουσία, η κ. Γεωργία Τσατσαρώνη με πολύτιμη προσφορά και ο Δημήτρης Παπαναστασίου ο οποίος έδωσε σώμα και ψυχή για το καρναβάλι και τα σουβλάκια! Οι υπάλληλοι του Δήμου επίσης με πέραν του ωραρίου τους εργασία, ηκ. Ιωάννα Καστανά επίσης με την μεγάλη της συμβολή στη συμμετοχή των παιδιών από τον κρυμμένο θησαυρό,η κ. Αργυρούλα Μέγγου από τον Εμπορικό Σύλλογο.Επίσης  το κουρείο Ιτέας,το κατάστημα Βερόπουλος,το ζαχαροπλαστείο Αρχοντικό, το καφεκοπτείο Ιτέας κ.α πρόσφεραν για την εκδήλωση καραμέλες και γλυκά! Τελειώνοντας ένα μεγάλο μπράβο στα Ιτιωτόπουλα και Κιρραιόπουλα για την με πάθος συμμετοχή τους!


 Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι γιατί ένας νέος άνεμος πνέει στην πόλη μας, μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες, αλλά με μοναδικό σκοπό τη χαρά του να ξαναβρεθούμε και να αναπτύξουμε τις σχέσεις μας γιατί έτσι θα αναπτύξουμε τον τόπο μας.

 Αντιπρόεδρος Δ.Κ. Ιτέας


Δεν υπάρχουν σχόλια: