Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ.







Μια χώρα σαν την Ελλάδα , δυστυχώς «απομονωμένη» από τις πολυάνθρωπες πρωτεύουσες της Κεντρικής Ευρώπης , έχει ανάγκη αυξημένων δρομολογίων με όσο το δυνατόν περισσότερες αεροπορικές εταιρίες.

Σ αυτό βέβαια θα συμβάλλει καθοριστικά και η αναβάθμιση των υφιστάμενων αεροδρομίων ή/και η δημιουργία νέων σε τόπους με αυξημένο τουριστικό ή αρχαιολογικό ενδιαφέρον.
Θα αργήσει να επανέλθει η εποχή που «καραβάνια» αυτοκινήτων κατέβαιναν απ την Δυτική Ευρώπη στην Ελλάδα για τουρισμό . Δεν είναι τόσο τα κόστη μετακίνησης και διαβίωσης σε τουριστικά καταλύμματα , όσον η αλλαγή στον τρόπο ζωής και το ολιγοήμερο των διακοπών που μπορεί ο σημερινός τουρίστας να απολαύσει .

Έτσι , αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους , μπορούν να συμβάλλουν τα μέγιστα στην αύξηση του ρεύματος τουρισμού στην χώρα μας με τις πολύ χαμηλές τιμές εισητηρίων που διαθέτουν με σκοπό να προσελκύσουν ακόμη και τουρίστα χαμηλής εισοδηματικής τάξης.

Παραθέτω το κόστος εισητηρίου από και προς Μπρατισλάβα/Σλοβακίας για ένα ενήλικα , όπως το βρήκα στην αεροπορική εταιρία RYANAIR (που καθιερώνει 2 πτήσεις την εβδομάδα) :


1.    Αθήνα → Μπρατισλάβα
Σάββατο, 04 Απρ 2015
17:55 - 19:05
1 Ενήλικας, 41,99 EUR
1 x Ενήλικας Ναύλος
            41,99 EUR

2.  Μπρατισλάβα → Αθήνα
Τρίτη, 07 Απρ 2015
19:30 - 22:40
1 Ενήλικας, 28,99 EUR
1 x Ενήλικας Ναύλος
            28,99 EUR


Δηλαδή συνολικό κόστος περίπου €.71


Δεν υπάρχουν σχόλια: