Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Αποφασισμένη η κυβέρνηση για τις κλειστές δομές στην ενδοχώρα. Παρέμβαση για τις ΜΚΟ από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Φωκίδας Χρ. Δούρο (video)

Εθνική αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση της προσφυγικής -μεταναστευτικής κρίσης, ζήτησε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης...

 ...στη συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), όπου ανακοίνωσε στους Περιφερειάρχες της χώρας, ότι θα προχωρήσει ο σχεδιασμός με τις κλειστές δομές στην ενδοχώρα. Στην ίδια συνεδρίαση, με παρέμβασή του, το μέλος της ΕΝΠΕ και Περιφ.Σύμβουλος Φωκίδας Χρήστος Δούρος, έθεσε την ανάγκη αλλαγής του πλαισίου χρηματοδότησης, ώστε νε μην παρέχεται μέσω των ΜΚΟ, αλλά των Περιφερειακών Διοικήσεων. Δηλαδή υπεύθυνη να είναι η εκτελεστική επιτροπή, με δεδομένο,  ότι η αρμόδια επιτροπή που σύστησε η Περιφέρεια Στερεάς απορρίφθηκε ως μη νόμιμη, από την αποκεντρωμένη Θεσσαλίας-Στερεάς. tvstar.gr



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΟΧΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΙΩΣ ΝΔ ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

5:31 μ.μ.
Να σκεφτόσουν την ΝΔ πριν. Αλλά τόσο μυαλό έχουν μερικοί. Ψηφίσαν τον Μπούγα. Τί είχε κάνει ο Μπούγας στην προηγουμένη εκλογή του; ΤΙΠΟΤΑ. Ήταν εργατικός, δεν έφερνε αντιρρήσεις στο κόμμα, αλλά δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για τον νομό μας.

ΥΓ Στο κάτω-κάτω, ας μας φέρουν πρόσφυγες για να αναζωογονηθεί η περιοχή πληθυσμιακά, αφού οι νέοι της περιοχής φεύγουν και μόνο γερόντια μένουν.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΗ ΜΥΑΛΟ

Ανώνυμος είπε...

9:51
ΠΟΛΛΗ ΜΥΑΛΟ;;;
Ομιλείτε (εν προκειμένω, γράφετε) ορθά ελληνικά.