Ψηφίστε τώρα για την σωτηρία του Δελφικού Τοπίου

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020

Διεθνής σύλληψη από άνδρες της ΟΕΠΤΑ Άμφισσας πριν λίγο... σε αναμονή των εκπαιδευμένων σκύλων από την Λαμία προκειμένου να ερευνηθεί η νταλίκα...Σήμερα στις 2 το μεσημέρι στην Ε.Ο. Θερμοπυλών Άμφισσας, στο ύψος της Βάργιανης, άνδρες της ομάδας ΟΕΠΤΑ Άμφισσας πραγματοποίησαν διεθνή  σύλληψη. 

Ημεδαπός κάτοικος Θεσσαλονίκης, γεννηθείς το 1983, οδηγούσε νταλίκα επί της Ε.Ο. η οποία για άγνωστο λόγο εξετράπη της πορείας της.
  
    Οι Αστυνομικοί  έσπευσαν στο σημείο και κάνοντας τα διαδικαστικά αντελήφθησαν πως ο οδηγός ήταν ύποπτος. 
  Αμέσως προέβησαν σε εξονυχιστικό έλεγχο και διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για διεθνώς σεσημασμένο κακοποιό, για τον οποίο εκκρεμεί από τις Βελγικές αρχές  ένταλμα σύλληψης εναντίον του για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών (περίπου ενός τόνου χασίς).   Αυτή την ώρα οι άνδρες της ΟΕΠΤΑ προσπαθούν να ανιχνεύσουν ευρήματα στο φορτηγό, συνεχίζοντας ενδελεχώς τις έρευνες.

  
 Υποθέτουμε, πως ο Αστυνομικός Δ/ντής Φωκίδας έχει προβεί στα δέοντα, προκειμένου να έρθουν στο σημείο από την έδρα της Περιφέρειας οι εκπαιδευμένοι σκύλοι, ώστε να γίνουν οι έλεγχοι όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις και δη διεθνούς σύλληψης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: