Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

ΦΩΚΙΔΑ.... Ατύχημα με 51χρονο που εκτελούσε εργασίες σε μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας

ekav


Το ατύχημα έγινε σε 51χρονο που εκτελούσε εργασίες σε μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας.
Το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής συνεργείο 7 ατόμων έκανε εργασίες  σε μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας στη Φωκίδα.
Περίπου στις 12 το μεσημέρι, ένας 51χρονος άνδρας, από την Ινδία, γλίστρησε από την σκεπή που εργαζόταν και έπεσε από ύψος τεσσάρων περίπου μέτρων.
Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και στη συνέχεια στο νοσοκομείου στο Ρίο όπου και νοσηλεύεται .

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Συγχαρητήρια στις ιχθυοκαλλιέργειες. Εγώ ξέρω ότι υπάρχουν Έλληνες που χρειάζονται την δουλειά για να ζήσουν τις οικογένειές τους και εμείς δίνουμε δουλειά στους ινδούς και οχι μόνο αυτό αλλά αν πας τώρα να ζητήσεις δουλειά σου λένε υπάρχει όριο ηλικίας για τους Έλληνες να υποθέσω όχι για τους αλλοδαπούς. Αλήθεια ασφαλισμένος ήτανε η το υπουργείο εργασίας κάνει και εκεί τα στραβά μάτια? Άξιοι συγχαρητηρίων και πάλι στις ιχθυοκαλλιέργειες .

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια επίσης στους τσέλιγκες που οι τσοπάνηδες είναι όλοι Αλβανοί και συγχαρητήρια σε όλες τις γυναίκες από χώρες της ΕΣΣΔ που μας γηροκομούν, μαγειρεύουν και πλένουν τους ηλικιωμένους μας. Επίσης και στους τιναχτάδες μας δόξα τω Θεό που έρχονται από Αλβανία.

Δεν σας έκλεψε καμιά δουλειά ο τραυματίας εργάτης από την Ινδία.