Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

ΌΤΑΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ κλπ, κλπ, κλπ, ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΌΤΑΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ
«ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΨΗΦΟΣ» 

«ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ».



Ο βαθμός παραβίασης των θεσμικών κανόνων από τις «πόρνες» του δημόσιου βίου (πολιτικούς που παραβιάζουν τους κανόνες για ίδιο όφελος εις βάρος της κοινωνίας, ρουσφετολογώντας) και η ψήφισή τους από τους «πολίτες – πελάτες της πόρνης», καθορίζει το μέγεθος της γενικότερης διαφθοράς ενός τόπου, με σοβαρότατες κοινωνικές συνέπειες. 


Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, η ατομική τιμιότητα των πολιτών επηρεάζεται καθοριστικά από τον βαθμό διαφθοράς των πολιτικών και οικονομικών παραγόντων του τόπου τους (Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ).


Ανήθικος πολιτικός και οικονομικός παράγοντας δεν είναι μόνο ο διαπλεκόμενος αλλά και αυτός που ενώ βλέπει τι συμβαίνει γύρω του, δεν τολμά, σφυρίζει αδιάφορα ή σιωπά.
Τα διαπλεκόμενα πολιτικά καρκινώματα είναι γνωστά σε κάθε περιοχή. Πριν κάνουν μετάσταση σε όλο το κοινωνικό σώμα ο καλύτερος χειρούργος, για να τα απομακρύνει, είναι ο ίδιος λαός με τη ψήφο του. 

Στις τοπικές κοινωνίες όλοι γνωρίζουν τα διαπλεκόμενα πολιτικά καρκινώματα. 

Όταν τα επιλέγουν, στις εκλογές με τη ψήφο τους, για να πάρουν ρουσφετολογικά ανταλλάγματα, δηλαδή όταν δέχονται να εκπορνεύσουν την ηθική τους υπόσταση, τότε ενσυνείδητα εκπορνεύουν και την κοινωνία που ζουν οι ίδιοι, τα παιδιά τους και οι οικογένειές τους.


Οι παροιμίες βγαίνουν από την ίδια τη ζωή και γι αυτό είναι σοφές:«ΌΤΑΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ κλπ, κλπ, κλπ, ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ»!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσύ καλά τα λες ,αλλα ποιο πρόβατο να σε ακούσει...

Ανώνυμος είπε...

12/6 στο ΣΤΕ για να ενημερώσουμε ,αν δεν πάρει βολική αναβολή πάλι,η προσφυγή για το Λαρνάκι..πολλά άξια μέλη της τοπικής κοινωνίας των δύο πόλεων έχασαν ψήφους και δεν θα εκλεγούν λόγω κομματικής καθοδήγησης προς άλλα εκλεκτά στελέχη, άπειρα στα αυτοδιοικητικά, πλην καλά παιδιά του κόμματος.. και τα πρόβατα γύρισαν στο δεξί μαντρί. τι έγινε με την προσφυγή για το χωροταξικό του Δήμου μας;

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός είχε ελπίδα με την ανάληψη της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, όχι τόσο για τις επενδύσεις και την οικονομική ανάπτυξη όσον για την απονομή της δικαιοσύνης και την επικράτηση της ηθικής στον δημόσιο βίο , πράγμα που και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ τόνιζε και ονόμαζε και διετείνετο σαν το "ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ" και προσπαθούσε να το διατήρησει ως κόρη την παρθενίαν της. 

Η αντιπολίτευση εξ άλλου όπως καθαρά φάνηκε , επικεντρώθηκε στις προσπάθειες των αντιπάλων της να προσβάλλουν το "ηθικό" του πλεονέκτημα , ξέροντας ότι αργά ή γρήγορα ο άνθρωπος υποκύπτει στα πάθη και τις μωροφιλοδοξίες του καθώς και στην έπαρση της θέσης και του ρόλου του (σκάφη-πούρα κλπ...), συναλλαγή με τους Ρομά , προεκλογικό επίδομα στους συνταξιούχους κλπ.

Ερχόμαστε στα του οίκου μας :

Ο, εκ του πλανήτη Άρη προερχόμενος, βουλευτής μας , έβλεπε να συγκαλύπτονται αρκετοί κατηγορούμενοι για αδικήματα και παρανομίες που αφορούσαν στην προστασία , εξασφάλιση συμφερόντων και καθολική διευκόλυνση στην διείσδυσης της εταιρίας του βωξίτη στην κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου απαξιώνοντας βάναυσα την προστασία του Δελφικού τοπίου .
Ο ίδιος λοιπόν με την κυβέρνησή του εκχώρησε και επίσημα με το χωροταξικό νομοσχέδιο την περιοχή στους απαξιωτές του πολιτιστικού στοιχείου της περιοχής και υποβαθμιστές του περιβάλλοντος και δέχθηκε να μετατραπεί σε χωματερή ο ιερός χώρος των Δελφών , παραμερίζοντας οποιαδήποτε ελπίδα για τουριστική ανάπτυξη της περιοχής πράγμα για το οποίο όλοι συμφωνούμε πως αποτελεί και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ συγκριτικό μας πλεονέκτημα.

Ο λαός έπιασε το μήνυμα και είπε : " Αφού μας σπρώχνετε πάλι στους ίδιους " νταβατζήδες" γιατί να χρησιμοποιήσουμε εσάς σαν μεσάζοντες ; Τον δρόμο αυτό που εσείς μας δείχνετε τον ξέρουμε από πολύ παλιά...θα πάμε μόνοι μας εκεί που μας υποδείξατε να γλιτώσουμε και τα μεσιτικά σε σας κύριοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ"

ΕΣΕΙΣ ΑΦΑΙΡΕΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ , ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΠΡΩΞΑΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΣΟ ΒΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΙΖΩΜΕΝΟΣ Ο "ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΙΣΜΟΣ" ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΙΖΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ.
ΑΥΤΗ Η ΙΔΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΡΕΜΟΥΛΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ ΠΙΣΩ.

Κάποιοι σας υπέδειξαν τι πρέπει να κάνετε και τους αγνοήσατε . Αυτό που σας υπέδειξαν το είχαν καταγγείλει εγγράφως και σας έλυναν τα χέρια περιμένοντας από σας την πολιτική βούληση να ξεκαθαρίστε την διαπλοκή στην Φωκίδα.

Αντ΄ αυτού γίνατε επαίτης τομογράφων και ιατρικού εξοπλισμού σε ένα νοσοκομείο μιας θνησιγενούς περιοχής που και με την δική σας συμβολή τοποθετήθηκε η ταφόπετρα στο μνήμα της ελπίδας για ανάπτυξη των Δελφών.-