Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Ευχαριστήριο της κας Μαίρης Καπαρέλη


Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, περιλαμβάνονται οι Ευγενια Λαμπροπουλου και Kondylia Lourmpa, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση


Τα άτομα του συνδυασμού «ΚΙΡΡΑ-ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» απέσπασαν από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσής τους να διεκδικήσουν μία θέση στο Κοινοτικό Συμβούλιο Κίρρας  μεγάλη ανταπόκριση και αποδοχή από τους συνδημότες μας.
Μεγάλη ανταπόκριση , καθότι είχε σημειωθεί μία πλήρως χαμένη πενταετία ευκαιριών και αυτοδιοικητικής απαξίωσης για την Πόλη μας , με ευθύνη  της τοπικής και δημοτικής αρχής.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  όλους τους συγχωριανούς μας, όχι μόνο αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, αλλά κι αυτούς που δεν ήμασταν εμείς η εκλογική τους επιλογή και δηλώνουμε ότι θα αγωνιστούμε μανιωδώς για την όμορφη Πόλη μας.
Δεσμεύομαι  επίσης προσωπικά με την ιδιότητα της νέας Προέδρου Κοινότητας  Κίρρας ότι,  το Κοινοτικό Συμβούλιο θα ανταποκριθεί επάξια στις προσδοκίες των συνδημοτών  και με διαρκή ενημέρωση θα γίνονται αποδέκτες της βούλησης των δημοτικών οργάνων διοίκησης.
Όλοι μαζί λοιπόν και με γνώμονα το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών της Κυριακής που δεν επιφέρει καμία αμφισβήτηση αναφορικά με τη βούληση των πολιτών του Δήμου Δελφών , για αλλαγή πλεύσης  στην αυτοδιοικητική  διαχείριση των θεμάτων,  
τασσόμαστε στο πλευρό του Υποψήφιου Δημάρχου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΑΓΚΑΛΗ  για να «αναπνεύσει»  αυτοδιοικητικά  ο Δήμος  μας με τεχνοκράτες και διαφανείς διαδικασίες.

                                Εκ του νεοκλεγέντος Κοινοτικού Συμβουλίου Κίρρας
                                                          Μαίρη Καπαρέλη


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΟΛΟΦΌΝΟΙ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί είναι οι τεχνοκράτες στο συνδιασμό Ταγκαλή;

Είμαι πραγματικά περίεργος να μάθω.

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ την ίδια απορία έχω.Από Σεπτέμβριο όλοι στα τοπικά συμβούλια της Κίρρας τσάμπα διασκέδαση.

Ανώνυμος είπε...

Έλα τώρα και συ 10:27 τι δεν καταλαβαίνεις... ρίξε μια ματιά σε αυτούς που βγήκαν στην Άμφισσα... μιλάμε για έπος..

Ανώνυμος είπε...

Αναμένουμε...μανιωδώς το τεχνοκρατικό σας έργο. Όσο για τη διαφάνεια, μανιωδώς την αγνοείτε.

Ανώνυμος είπε...

Για να δούμε τώρα,τα χαρτάκια και τα σακουλάκια,θα τα πετάς κάτω?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΑΡΕΛΗ ΜΑΡΙΑ
Αγαπητέ κυρις ολοι εμεις δεν εχουμε ανάγκη από δωρεάν τραπεζόματα , όπως συνηθίσατε εσεις και κάνατε και στις αποκριες. Ευτυχώς όλοι μας έχουμε αποκατασταθεί επαγγελματικά , διαχειριζόμαστε τα δικά μας πορτοφόλια και μεριμνούμε για την τοπική οικονομία.

Ανώνυμος είπε...

Εμπρός λοιπόν..Την Κυριακή ψηφίζουμε Ταγκαλή..μανιωδώς !!!!!