Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Χαράλαμπος Παπασπύρος: Ο Βοιωτός Αντιπρόεδρος στην «βασίλισσα» της Αμυντικής Βιομηχανίας της χώρας μας

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Μπάμπης Παπασπύρος, αεροπλάνο

Γεννήθηκε στη Λιβαδειά, ανδρώθηκε και έφτασε στην κυριολεξία … πολύ ψηλά! Άνοιξε τα φτερά του, ταξίδεψε στον κόσμο, εκπαιδεύτηκε, γέμισε με εμπειρίες, ενώ και σήμερα παραμένει εξαιρετικά μάχιμος. Ο Λειβαδίτης κ. Χάράλαμπος Παπασπύρος, Ταξίαρχος ε.α. της Πολεμικής Αεροπορίας και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (Ε.Α.Β.) είναι το επόμενο πρόσωπο μιας ακόμη «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ … κατ` ιδιαν» στο χώρο όπου περνά πλέον το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας του, εκτελώντας μια υψηλή αποστολή στην μεγαλύτερη αμυντική βιομηχανία της πατρίδας μας.
 
Όλα αυτά ... δικά του! Από την πλούσια στρατιωτική του πορεία στην Πολεμική Αεροπορία. 








Η επιστροφή στην πατρική γη για τον κ. Μπάμπη Παπασπύρο συνέπεσε με την ανάληψη νέων καθηκόντων του , γεγονός που παραμένει ακόμη και σήμερα την «κινητήριο δύναμη» της ζωής του. Άκρως παραγωγικός, με καινούργια και εξαιρετικά ενδιαφέροντα αντικείμενα, γνώστης του περιβάλλοντος της Πολεμικής Αεροπορίας και με διάθεση να ασχοληθεί για  την  αναβάθμιση και εξυγίανση της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας, ο Αντιπρόεδρος της Ε.Α.Β. έχει ήδη καταγράψει πολλές νέες επιτυχίες στο ενεργητικό του.
Θα τον δεις σπάνια να κυκλοφορεί σε δημόσιες εκδηλώσεις και «καλέσματα» όχι γιατί είναι «απόκοσμος». Τουναντίον, είναι ένας άνθρωπος με πολλά ενδιαφέροντα, λάτρεις των νέων τεχνολογιών, με σταθερές παρέες … όπως και αξίες στη ζωή του.
Θα τον δεις, όμως, σε μεγάλες πλέον συναντήσεις και forum, να εκπροσωπεί την Ε.Α.Β. στους πελάτες της ανά τον κόσμο, κυρίως στις Αραβικές χώρες όπου η Αμυντική μας Βιομηχανία με έδρα της Οινόφυτα της Βοιωτίας, διαθέτει παραδοσιακά πολύ στενούς δεσμούς.
Σε αυτή την κατεύθυνση, εργάζεται με διακριτικότητα ώστε η Ε.Α.Β. να χτίζει ολοένα και πιο ισχυρές στρατηγικές συνεργασίες με εξωστρεφή προσανατολισμό στην παγκόσμια αγορά.
Θα τον δεις επίσης να ασχολείται με τους νέους και την εκπαίδευσή τους, καθώς στους προσωπικού του στόχους παραμένει πολύ ψηλά ανάκτηση κρισίμων ειδικοτήτων, πλήρης αξιοποίηση και επανεκπαίδευση του προσωπικού, με την παράλληλα αναβάθμιση των παραγωγικών δυνατοτήτων και υποδομών.
Δεν θα τον δεις να  ασχολείται με την εγχώρια πολιτική ζωή, παρ` όλες τις διαχρονικές πολιτικές του φιλίες και γνωριμίες και σε κεντρικό επίπεδο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρετε για την πορεία της «γης μας και των ανθρώπων της».
Ένας άνθρωπος με  άποψη, με αγάπη για το αντικείμενο που υπηρετεί... 

Στην κατ` ίδιαν συνάντησή μας η αγωνία του για την εξέλιξη της Βοιωτίας και την ανάπτυξή όλων των δυνατοτήτων της, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, μέσα σ` αυτό το … «διαρκές φλέρτ» με την Ε.Α.Β., την «βασίλισσα» της Αμυντικής Βιομηχανίας της χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: