Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

ΙΤΕΑ: Αρρωστημένη νοοτροπία


Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, αυτοκίνητο, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Όλοι έχουμε κληθεί κατά το παρελθόν να αντιμετωπίσουμε ή να διαχειριστούμε ζητήματα τα οποία στην λύση τους παρουσιάζουν αντικειμενικές δυσκολίες. Δυσκολίες που μπορεί να προκαλούν, δικαιολογημένα ή όχι, παράπονα σε κάποιους συμπολίτες μας. Και άντε αυτό το καταλαβαίνει κανείς.

Εκείνο όμως που συμβαίνει μερικές φορές εδώ στην πόλη μας, με ξεπερνά κατά πολύ και θα μπορούσα εύκολα να το χαρακτηρίσω ως αρρωστημένη νοοτροπία μερικών, φαινόμενο φυσικά το οποίο δεν είναι καθόλου καινούργιο.
Και έρχομαι στο προκείμενο.

Πως θα αποκαλούσε κάποιος την νοοτροπία ορισμένων οι οποίοι από την μια ζητάνε να μπει φωτισμός σε συγκεκριμένη τοποθεσία για να αποφεύγονται πχ οι κλοπές και όταν αυτό γίνεται, κάποιοι άλλοι να τον σπάνε, γιατί λέει τους ενοχλεί στον ύπνο τους ή στα ραντεβού τους.

Πως θα αποκαλούσε κάποιος την νοοτροπία ορισμένων οι οποίοι από την μια ζητάνε πχ να μπουν νέα φωτιστικά σώματα στην παραλία και όταν αυτό γίνεται κάποιοι να τα βάφουν ή και να τα σπάζουν γιατί λέει θέλανε "ατμόσφαιρα" μπροστά στα μαγαζιά τους.

Πως θα αποκαλούσε κάποιος την νοοτροπία ορισμένων οι οποίοι από την μια φωνάζουν για καθαριότητα πχ στην Μαρίνα της πόλης, που είναι άλλωστε και η βιτρίνα μας και από την άλλη, να λερώνουν με τα οικόσιτα ζώα τους και μάλιστα όταν νομίζουν ότι δεν τους βλέπει κανείς, εκεί που βγαίνουν οι ξένοι επισκέπτες, εκεί που κάνουν την βόλτα τους οι ντόπιοι.
Η εικόνα ίσως περιέχει: ωκεανός, ουρανός, παραλία, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό

Τέλος πως θα αποκαλούσε κάποιος την νοοτροπία ορισμένων οι οποίοι από την μια θέλουν και σωστά, καθαρές παραλίες, ενώ ταυτόχρονα καταγγέλλουν στον εισαγγελέα και στο Λιμεναρχείο ότι τους ενοχλεί η σκόνη που σηκώνει το μηχάνημα που κάνει τον καθαρισμό.

Στο δια ταύτα, θεωρώ ότι σαν κοινωνία θα πρέπει επιτέλους να απαλλαγούμε από όλη αυτή τη σάπια και αρρωστημένη νοοτροπία. Να σταματήσουμε να αντιγράφουμε και να αναβιώνουμε όλα αυτά τα αρνητικά του παρελθόντος για να πάμε ένα βήμα μπροστά. 

Διαφορετικά...


Vergos Petros 

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κος Βέργος απορεί; Ποιους στήριξε προεκλογικά αυτός και οι συν αυτώ; Πάντως εκείνους που έτρεξαν για θέματα περιβάλλοντος όχι μόνο δεν τους στήριξε έστω με μια ανακοίνωση, μιας και παρουσιάζεται ως "ενημερωτής", αλλά τους αγνόησε ωσάν να μην υπάρχουν κι έπαιξε το παιχνίδι των κομματικών-ιδεολογικών του αντιπάλων υποσκάπτοντας τους συναφείς με την ιδεολογία του! Αλλά γύρισε μπούμερανγκ στην παρέα του, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα!..............

Ανώνυμος είπε...

Ο μαγαζάτορας είναι καλό παιδί . Δυστυχώς εντέχνως οι εχθροί του τουρισμού έχουν μέρες που τον παραπληροφορούν ...και δυστυχώς ο άνθρωπος αυτός δεν έχει τριφτεί τόσο όσο χρειάζεται για να έχει δίκη του άποψη για τα πράγματα. Σήμερα πρωί κάποιος από την συμμορία της ΒΙΑ του πιπιλούσε το μυαλό...

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ, ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ..ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ...ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ..

Ανώνυμος είπε...

Όπα αδέλφια αράξτε σας ενόχλησε η σκόνη της παραλίας μια φορά το χρόνο αλλά η κόκκινη σκόνη που τρώμε μια ζωή δεν σας πειράζει.Αι τραβάτε ρε

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον φταίει το ότι το Λιμενικό Ταμείο για πρώτη φορά μετά τον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ΔΕΝ ελέγχεται από τον βωξίτη...

Ανώνυμος είπε...

10 μέρες υπήρχε ένα καράβι στο μώλο και δεν στεκόσουν απ τον θόρυβο, έχοντας μετατρέψει την παραλία σε ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος.... .
Το γεγονός αυτό δεν ευαισθητοποίησε κανένα καταστηματάρχη ;

Το Λιμενικό Ταμείο είναι αυτή τη φορά συνεπές και σύννομο στις αρχές της σωστής εκμετάλλευσης της παραλίας.
Δεν έχει αγκυλώσεις ή όφελος από την παροχή ρουσφετιών .
Όλοι οι σωστοί επαγγελματίες πρέπει να το βοηθήσετε στο έργο του και να αποτρέψετε τους κακότροπους ή απλά αδαείς επιχειρηματίες του τουρισμού που δεν αντιλαμβάνονται το συμφέρον τους.

Η πίτα είναι τώρα μικρή αλλά οι προσπάθειες που γίνονται από τους ανθρώπους του Λιμενικού Ταμείου και από πολλούς απ τους καταστηματάρχες έχουν σκοπό να μεγαλώσει η πίτα ώστε να σταθούν αξιοπρεπώς όλοι και γιατί όχι να αυξηθούν περισσότερο αυτοί που θα ζουν απ τον τουρισμό.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΤΟ ΜΕΣΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗ, ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΗΜ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΉΞΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΊΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΘΛΙΟ ΝΟΜΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΩΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΜΟΝΙΜΟ. ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΔΗΛΑΛΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΑΘΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ; ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΑΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ Η ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΛΑΙΩΝΑ Κ.Λ.Π.,Κ.Λ.Π., ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΓΟΥΡΝΑ, ΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΡΌΦΙΜΟΙ ΜΕ ΙΔΡΥΜΑΤΙΣΜΌ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ!!! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΟΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΟΡΑ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ Κ.Λ.Π.. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΙΑΖΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΖΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙ ΛΟΥΡΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, Ή ΤΕΛΙΚΑ ΕΊΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΌΣΟ ΗΛΊΘΙΟΙ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΛΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

Το ότι οι μεγαλύτεροι τουριστικοί οδηγοί αποτρέπουν τα ιστιοπλοϊκά να πιάσουν Ιτέα λόγω της σκόνης του βωξίτη που γεμίζει το κατάστρωμά τους...ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΕΙ ο οδηγός για τα γιώτ , δεν ενοχλεί κανέναν επαγγελματία του τουρισμού ;
Η σκόνη δύο ημερών από ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ και την ΔΙΑΣΤΡΩΣΗ της πλάζ Μαίάμι ενοχλεί;
Κάποιοι φαντάζονται ότι με τις καταγγελίες αυτές θα αναγκασθεί το λιμενικό ταμείο να ανακρούσει πρύμναν και να υποχωρήσει χαρίζοντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ από τα οφειλόμενα πρόστιμα.
Η ανομία και ο αθέμιτος ανταγωνισμός μεταξύ καλών και κακών επιχειρηματιών δεν πρέπει να εδραιωθεί στην παραλία,
Ο σωστός επιχειρηματίας θα ευημερίσει και θα επιβραβευθεί από τους καταναλωτές . Ο κακός που στηρίζεται στην παρανομία και στα φέσια προς το Δημόσιο πρέπει να σβήσει και θα σβήσει αναπόφευκτα , είτε το Λ.Τ παραμείνει με αυτό το καθεστώς είτε με οποιοδήποτε άλλο.


Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν όταν σε ένα δημόσιο ή ιδιωτικό έργο, υπάρχει η δυνατότητα να μην ενοχλήσει τους περιοίκους, ΔΕΝ τους ενοχλεί. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

Άλλο αν είναι απαραίτητο, οπότε ΕΓΚΑΙΡΩΣ βγάζεις ανακοίνωση, ότι τάδε με τάδε, θα γίνουν εργασίες κτλ κτλ.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ΔΕΝ ήταν απαραίτητο. Π.χ. : Κάθε δύο ημέρες βρέχει, πας τότε και δεν ενοχλείς κανένα. Σε μια ημέρα που δεν φυσάει. Παίρνεις νερό από τους περίοικους και καταβρέχεις με σωλήνα. Πας 07:00 το πρωί. Και τόσα άλλα. Τώρα το karteria και κάποιος ονόματι Βέργος Πέτρος, ''βαπτίζουν'' αρρωστημένη νοοτροπία τα παράπονα, ενώ το πάω στην παραλία και κάνω ότι μου ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ότι ώρα να είναι, ΌΧΙ. Εντάξει διαφωνούμε. Και αφήνουμε και τους καταστηματάρχες. Ένας τουρίστας ή περστικός που κάθησε να φάει με την οικογένειά του και είχε άγνοια, για το γεγονός γιατί να φάει σκόνη ???


Στοχοποιούνται καταστηματάρχες, ενώ πήρανε τηλέφωνο και απλοί άνθρωποι.


Μετά ο ανώνυμος 02:37 βγάζει το κόμπλεξ του, με ακατονόμαστες εκφράσεις και εσείς το δημοσιεύετε !!!

Καλό είναι να προσέχετε τα σχόλια, αλλά περισσότερο τα άρθρα σας.


Ακού ''αρρωστημένη νοοτροπία''. Θα τρως σκόνη και θα το βουλώνεις, κάπως. Ντροπή karteria.

Ανώνυμος είπε...

Μη ξεχνάτε πως κάθε φορα που γίνεται καλα ένας άρρωστος κάποιος νεκροθάφτης στεναχωριέται.....

Ανώνυμος είπε...

Μια εργασία που έπρεπε να γίνει για το καλό της πόλης του τουρισμού , της πλαζ και των μαγαζατόρων , κατέληξε να γίνει σημείο έριδας μεταξύ "κάποιου μαγαζάτορα" και του Λ.Τ
Το αποκορύφωμα είναι η εμπλοκή της εισαγγελίας όπως διαβάζω και αναρωτιέμαι αν ο συγκεκριμένος μαγαζάτορας ενήργησε από μόνος του , καθότι είμαι σίγουρος ότι δεν είναι τέτοιος άνθρωπος , ή υποκινήθηκε από κάποιους άλλους.
'Οπως και νάχει όμως , αποδεικνύεται πως κάποιοι δεν ξέρουν το συμφέρον τους και σηκώνουν τα χεράκια τους και βγάζουν τα ματάκια τους..
Το νάχεις ένα μαγαζί που να μη πληρώνει τέλη και από αυτό να περιμένεις το κέρδος σου και όχι από τον αυξανόμενο τζίρο είναι μάλλον λυπηρό.
Η αγορά μάλλον θα το καταπιεί αυτό το μαγαζί μαζί με όσα άλα έχασαν να εναρμονισθούν με τα προστάγματα του υγιούς τουρισμού.-

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΑΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ !!

ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΣΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.

ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑ...

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΓΟΡΑ ΤΙΜΩΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

φίλε των 3.06 με τις τόσες ευαισθησίες για την σκόνη που έβλαψε την περιοχή...καλλωπίζοντας τον τόπο , σε χαρακτηρίζω το ολιγότερο προβοκάτορα .-
είμαι σίγουρος για τον ρόλο που παίζεις στην οπισθοδρόμηση της παραλίας...

Δεν είσαι ούτε περίοικος , ούτε μαγαζάτορας , είσαι άνθρωπος που δεν θέλει να αναπτυχθεί ο τουρισμός στον δήμο Δελφών σε σωστή βάση και όχι στον " τουρισμό ενός καφέ στο πόδι και φύγαμε..."

τελεία και παύλα.

Η κακή καρτερία σε πειράζει που δημοσιεύει τα άρθρα κάποιων που νοιάζονται για τον τόπο τους ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ τους υπονομευτές της τουριστικής ανάπτυξης ;

Μη διαβάζεις τα άρθρα - κάνε ξεκλίκ το κουμπάκι της καρτερίας με το χεράκι σου ..ο Θεός σουδωσε και μυαλό και χέρια..



Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ 3:06. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΡΩΣ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Ο ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΕΙ Ή ΘΑ ΠΙΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΣΚΟΝΗ. ΕΓΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ 3:06 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΒΩΞΙΤΗ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΙΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΡΝΑΚΙ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΥΣΑΕΙ ΝΟΤΙΑΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ. ΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΆ!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο ΚΩΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΤΙ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ 3:06 ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΒΩΞΙΤΗ ΣΤΗΝ ΙΤΙΑ. ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΤΈΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΛΑΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΑΔΕΣ. ΑΝΤΕ ΡΕ. ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ. ΤΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ. ΤΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΓΓΕΛΘΕΙ. ΤΟΣΑ ΚΟΥΚΟΥΛΏΝΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥΜΠΕΚΙ;;;ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΟΥ ΘΕΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΘΕΡΙΑΚΛΗΔΕΣ. ΤΟΣΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ. ΠΑΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΝΕΥΡΩΝΑ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ, ΕΞΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΡΑ.ΤΟΣΕΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΕΝΝΑΊΟΙ. ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΟΦΗΣΕΤΕ. ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΚΛΑΒΟΥ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΠΟΤΕ ΑΠΑΙΤΉΣΑΤΕ ΡΕ ΗΡΩΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΊΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ;;;; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ; ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ; ΠΟΙΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΧΝΑ; ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΆΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ;;; ΟΛΑ ΚΑΛΑ; ΕΣΤΩ ΤΩΡΑ. ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΑΝΤΕ ΡΕ. ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΑΣ ΖΟΥΝΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΤΕΡΕΣ. ΜΠΡΟΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ. ΔΥΝΑΜΗ.

Ανώνυμος είπε...

Την ειπες παλι αλλα λενε και αλλα απαντας βγαλε την καραμελα του βωξιτη επιτελους και κοιτα απο δω και περα πως θα καταντησουν την ιτεα αυτοι που ψηφισες.αιντε ξεκολα επιτελους.

Ανώνυμος είπε...

Εχεις δει καμια σκονη του βωξιτη ρε εξυπνε?που την ειδες τροκαντερο μενω και δεν βλεπω τιποτα ειπαμε ενοχλει το εργοταξιο αλλα εσυ το παρακανες.παψε λοιπο μην πω κατι αλλο και κοιτα τα χαλια σου.

Ανώνυμος είπε...

Πήξαμε στους χαραμοφάηδες που κουνάνε δαχτυλακι...

Ανώνυμος είπε...

Αν πατε στους μη παραλιακους δρομους οπως αστιγγος καποδιστριου στου καραγκουνη θα απολαυσετε μια μποχα απο ροτς καδους πολυ ωραια εκει που αυτες τις μερες παιζουν πολλα παιδια μποχα απο σκουπιδια διαφορων μαγαζιων πο ριχνουν μεσα και σεις λετε για τουρισμο?η πολη της ιτεας ειναι πρωτα για τους κατοικους της και μετα για ολους τους αλλους χασαμε το ραλλυ γιατι καποιοι μαγαζατορες χρεωναν το κρασι που τους ειχε δωσει ο δημος ιυεας τοτε αν δεν κανω λαθος να πινουν τα πληρωματα και αυτοι το χρεωναν.τι αλλο να πεις πειτε μου ενα μπαχαλο ειναι η ιτεα και μπαχαλο θα παραμεινει μετα τις εκλογες και το ξερετε ολοις σας αυτο.ποιες σκονες και βλακειες οταν δεν υπαρχουν τα στοιχειωδη σε μια αντιδημαρχια.καθαρισμος καδων πρωτον και βασικοτερο.οχι ογκωδες σκουιδια τους καλοκαιρινους μηνες και βεβαια μια παραλια καθαρη απο ακρη σε ακρη τωρα για σκονη και αλλα τετοια αυτα γινονται και μετα ο τουρισμος.και ποιος τουρισμος που μαπινουν τα λεωφορια της βοιωτιας μεσα στο μωλο και τους παιρνουν αρον αρον για δελφους.ποιος και απο που συντηρειται η ιτεα για πειτε

Ανώνυμος είπε...

ΧΟΛΗ ΒΓΑΛΑΤΕ ΒΡΕ....
ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ...
ΖΗΤΗΣΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.
Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΑΣ...
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.
ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ....
ΩΣ ΕΔΩ ΟΙ ΜΑΓΚΈΣ!!!
ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ...
ΕΠΕΙΤΑ ,ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Πες το αγόρι μου!!!ΧΟΥΝΤΑ θες ...τι κρύβεσαι ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΤΩΝ 5.25 ΜΜ
ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ
ΣΗΜΕΙΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ 10.38

https://www.youtube.com/watch?v=tprbb0HFeCw&t=2s


Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 4:14, εδώ 3:06 ! To karteria δεν θέλει να μιλάμε όταν τρώμε χώμα, αλλά εσύ πέρασες σε άλλο επίπεδο : ούτε να διαβάζουμε τα άρθρα ! Να δεις πως το λένε, από Φ αρχίζει και τελειώνει ……..ασισμός ! Ένα κλειστό ''χρυσορυχείο'' για πολλά χρόνια η Ιτέα και φταίμε εμείς που φωνάξαμε προχθές.... ΟΚ, έτσι είναι, αν έτσι πιστεύετε...……...

Ανώνυμος είπε...

Εκτός θέματος όλες οι κριτικές για το άρθρο , στο facebook.
Δεν μιλάει το άρθρο ούτε κριτικάρει τα τετράποδα ζώα , αλλά τα δίποδα ....

Ανώνυμος είπε...

θηλυκο οικολογικο νουμερο που απο το προσκηνιο μπαινει στο παρασκηνιο

Ανώνυμος είπε...

Το άλλο με τον Τοτό,το ξέρεις?

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον για.άλλο λιμενικό Ταμείο μιλάς....
Εδώ,το δικό μας,έχει καταφέρει να έχουμε κίτρινο γκαζόν,η προβλήτα τής μαρίνας έχει γίνει πάρκινγκ,δίπλα από το κτίριο έχουν φτιάξει.... χώρο για χαλασμενες κολόνες φωτισμού,κλπ
Ανοίξτε ρε άνθρωποι,του λιμενικού,τις περσιδες από τα παράθυρα,να δείτε λίγο τον πραγματικό κόσμο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειπα κατι παραλογο αγαπητε φιλε τον 10:52 απλα καποιοι κοιτα μονο το βωξιτη και τιποτε αλλο για τα λεωφορια της βοιωτιας που ερχονται εδω μιλησε κανενας?οχι δεν αντιλεγω εχουν και ο βωξιτης τα μειον του αλλα δεν ειναι μονο αυτος.πιστευεις οτι στην αντικυρα με το αλουμινιο τωνε τοσο πολεμο οπως ο βωξιτης? Οχι βεβαια γιατι ο κοσμος εκει τρωει ψωμι απο το εργοστασιο εδω πολεμος συνεχεια αν κλεισει οπως λενε ο τουρισμος θα συντηρει τοσα μαγαζια τοσα σουπερ μαρκετ τοσα αλλα μαγαζια? Οχι βεβαια απλα ειμαστε τοσο κωλυμενοι που θελουμε να κλεισουν ολα εκτος καποια μαγαζια της παραλιας ε δεν γινεται αυτο φιλε μου.πιστευω να καταλαβες τι λεω και να συμφωνεις.