Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!! Μητέρα υποψηφίου σε κηδεία αναζητούσε «σταυρούς» μοιράζοντας προεκλογικά φυλλάδια!



Απίθανες καταστάσεις λίγο πριν τις εκλογές
Η μάχη έχει φουντώσει και ο αγώνας για την κάθε ψήφο κορυφώνεται “Αν ψάχνεις για σταυρούς, πήγαινε στο νεκροταφείο έχει πολλούς”. Αυτό είναι ίσως το πιο μακάβριο αστείο που έχει ακουστεί για τις εκλογές στην Ηλεία. Όμως κάποιοι το σκέφτηκαν και το έκαναν πράξη. Πήγαν σε νεκροταφεία και αναζήτησαν ψηφοφόρους ανάμεσα στο κοινό των κηδειών.

Όπως διαβάζουμε στο ilialive.gr, χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα μητέρας υποψηφίου, που εμφανίστηκε μετά το πέρας της κηδείας στον καφέ της παρηγοριάς για να μοιράσει φυλλάδια του γιου της, στο νεκροταφείο του Πύργου.
Μόνο που και η ίδια ήταν πολύ γνωστή και δεν άργησε να γίνει το σχετικό σούσουρο. Δεν έδειξε όμως να πτοείται και συνέχισε το “σαφάρι” των ψήφων, ανάμεσα στους τεθλιμένους συγγενείς και φίλους του εκλιπόντος.
Στην Αμαλιάδα, κάποιοι θα βγάλουν τις υποχρεώσεις των λογαριασμών του ρεύματος και του τηλεφώνου, μέσω εκλογών. Κι αυτό γιατί όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, υπήρξε υποψήφιος που για να βοηθήσει και να βοηθηθεί, πλήρωσε ουκ ολίγους λογαριασμούς και οι σταυροί θα πάρουν το δρόμο για την κάλπη και θα φέρουν το όνομά του.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το τι συμβαινει στο Δημο Δελφων το ξερουμε ολοι. Στις κηδειες παμε ολοι. Είναι ντροπή αλλά οχι για τα συγκεκριμενα προσωπα. Το λιγο μυαλο σε συνδυασμό με την απελπισία να βολέψουμε το παιδι το οποίο μαζί με τον γονιό του γαλουχήθηκαν με την υποταγη για τα ετοιμα τοσα χρόνια ειναι φυσικο να οδηγησουν σε τετοια φαινομενα. Η ντροπή είναι της κοινωνίας που έχει δώσει δικαιώματα που κάνουν αυτούς να θεωρούν ότι είναι φυσικό να κανουν τέτοια πράγματα. ΝΤΡΟΠΗ