Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

ΙΤΕΑ... Ο Γυμναστικός Σύλλογος ευχαριστεί τον Αντιδήμαρχο κο Νεκτάριο Μίχο.




5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κε Μίχο, είστε υπερήφανος για τα αιολικά πάρκα που αν κάποιοι άλλοι δεν μας σώσουν, σύντομα θα καλύψουν την Δεσφίνα και θα "στολίζουν" με το βιομηχανικό τους τοπίου την θέα του Δελφικού Τοπίου και της παραλίας της Ιτέας προς την θάλασσα; Αυτό είναι το μόνο έργο σας που θα μείνει και το ερώτημα είναι ξεκάθαρο. Είστε περήφανος που θα απαξιωθεί αισθητικά και κυρίως αναπτυξιακά όλος ο Δήμος Δελφών μιας και επιστήμες νόμοι και η ίδια η αγορά τις αντιμετωπίζει ως απαγορευμένες για μια περιοχή που θέλει να αναπτυχθεί τουριστικά; Και εάν είστε υπερήφανος που αποκλείσατε οριστικά και αμετάκλητα τον τουρισμό παραθεριστικές κατοικίες κλπ στην Δεσφίνα, και υποβαθμίσατε την τουριστική προοπτική σε όλο το Δήμο Δελφών μιάς και θα είναι ορατές απο το παραλιακό μέτωπο, απο ποιές δραστηριότητες οραματίζεστε ότι θα ζήσει η κοινωνία των Δελφών; Απαντήστε παρακαλώ γιατί το εάν σας ευγνωμονεί ο Γυμναστικός Σύλλογος σήμερα δεν έχει καμία σημασία αν έχετε εξασφαλίσει ότι ο Γυμναστικός Σύλλογος σύντομα δεν θα έχει παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΘΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΟΥ..
ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΜΟΛΑΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΤΗΝ ..ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ !!!!

Ανώνυμος είπε...

τα αιολικα εχουν δρομολογηθει απο τον ματζωρο

Ανώνυμος είπε...

Τα λεφτά τα πήρανε η προηγούμενη δηλαδή!Αυτός δεν πήρε τίποτα ο φουκαρας!

Ανώνυμος είπε...

ο 2:19 ή δεν ξέρει τι του γίνεται ή μας περνάει για χαζούς. Δεν διάβασε το δελτίο τύπου της εταιρίας αιολικών που ευχαριστούσε τον Κο Μίχο και τον Δήμαρχο που συνέβαλαν καθοριστικά για να λυθούν τα προβλήματα και να δοθούν οι τελικές άδειες;
ΔΙΑΒΑΣΕ 2:19 ΣΤΟ

http://karteria1.blogspot.com/2017/11/vector-vector.html

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ:
"Στην πορεία της ανάπτυξης και της αδειοδότησης των αιολικών πάρκων ανέκυψε πλήθος ζητημάτων, τα οποία υφέρπαν μέχρι το 2015 και καθιστούσαν την επένδυση μη υλοποιήσιμη. Η παρούσα Δημοτική Αρχή συνέβαλε αποφασιστικά στην επίλυση των εν λόγω ζητημάτων. Με την συνδρομή και την ενεργό συμμετοχή της παρούσας Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του Δημάρχου Δελφών, κ. Θανάση Παναγιωτόπουλου και του Αντιδημάρχου κ. Νεκτάριου Μίχου, αντιμετωπίσθηκαν με επιτυχία νομικά και τεχνικά ζητήματα, μεταξύ των οποίων και οι τροποποιήσεις των συμβάσεων μισθώσεων, τα οποία ήταν αναγκαία για την πρόοδο της αδειοδοτικής διαδικασίας και την υλοποίηση των αιολικών πάρκων. Τα έργα σήμερα είναι σε πορεία υλοποίησης χάρη στην υποστήριξη του Δήμου Δελφών........."
Μαζέψου τώρα και ζήτα συγνώμη απο όσους κορόιδεψες ή προσπάθησες να κοροιδέψεις λέγοντας τα ψέματά σου.