Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Ρόδος : Έτσι υποδέχεται ο δήμος του νησιού τους τουρίστες - επιβάτες του πρώτου charter για το 2019 από Φινλανδία του tour operator Aurinko





Μια εβδομάδα πριν την προγραμματισμένη άφιξή του ήρθε την Πέμπτη το απόγευμα στη Ρόδο, πτήση του Φινλανδικού tour operator Aurinko, με περίπου 170 άτομα, στην πλειονότητά τους Φινλανδοί, λόγω της διεξαγωγής του Μαραθωνίου.

Με τσάρτερ της Finnair, η Aurinko εξαιτίας της ζήτησης για τον  Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο Ρόδου, που πραγματοποιείται για 6η συνεχόμενη χρονιά επίσπευσε το πρώτο της ταξίδι στο νησί μας, αποδεικνύοντας πως η Ρόδος μπορεί να επιμηκύνει την τουριστική της περίοδο.
Η πτήση έφθασε στο νησί μας στις 19:35 της Πέμπτης, με περίπου 170 Φινλανδούς, αρκετοί εκ των οποίων θα συμμετέχουν στον Μαραθώνιο.

Μάλιστα, ο Δήμος Ρόδου πραγματοποίησε εκδήλωση υποδοχής του τσάρτερ, προσφέροντας στους επιβάτες της πτήσης ντόπια εδέσματα ενώ παραδοσιακοί χοροί από τοπικό πολιτιστικό σύλλογο αλλά και η μουσική της Φιλαρμονικής του Δήμου Ρόδου, συνόδευσαν το θερμό αυτό καλωσόρισμα.








--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Στον δικό μας δήμο δεν φτάνει που κανένας δεν διοργανώνει υποδοχή στο λιμάνι της Ιτέας αλλά βλέπουμε και τουρίστες να πιάνουν και με τα δυο τους χέρια την περιοχή της ήβης , αναζητώντας απεγνωσμένα δημόσια ουρητήρια να κάνουν την ανάγκη τους.
         

'κ'

Δεν υπάρχουν σχόλια: