Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Την αποκάλυψη νέας μεγάλης απάτης προαναγγέλλει η εταιρεία που έφερε στο φως το σκάνδαλο της Folli Follie

Στις 3 Δεκεμβρίου, ο Gabriel Greco, βασικό στέλεχος της QCM, θα δώσει στη δημοσιότητα νέα υπόθεση, μεγαλύτερη από εκείνη του ενός δισ. της ελληνικής εταιρείας

H QCM (Quintessential Capital Managegement), η εταιρεία που αποκάλυψε το μέγα σκάνδαλο ενός δισ. της ελληνικής εταιρείας Folli Follie επιστρέφει με μια προειδοποίηση-υπόσχεση πως θα αποκαλύψει νέα μεγάλη απάτη.

Όπως ανακοίνωσε μέσω Twitter το γνωστό επενδυτικό κεφάλαιο, ένας εκ των βασικών του στελεχών του, ο Gabriel Greco, πρόκειται στις 3 Δεκεμβρίου να προβεί σε αποκάλυψη σκανδάλου «πολύ μεγαλύτερου της Folli-Follie».

Η αποκάλυψη θα λάβει χώρα στην ειδική εκδήλωση «KASE LEARNING: Shorting Conference» που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη.

Ωστόσο δεν είναι σαφές εάν αναφέρεται σε νέα απάτη στην Folli Follie ή πρόκειται για απάτη σε άλλη εταιρία και εάν αφορά νέα εταιρία δεν είναι σαφές εάν είναι ελληνική ή ξένη εταιρία.

«Ο Gabriel Grego αποκάλυψε την απάτη 1 δισ. δολαρίων της Folli Follie κατά το τελευταίο «σορτάρισμα» μας - η μετοχή βρέθηκε σε limit down σε λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά. Ο Gabriel θα επιστρέψει στις 3 Δεκεμβρίου σε νέα εκδήλωση και θα αποκαλύψει μία ακόμα μεγαλύτερη απάτη και αηιόποινη απάτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: